Libnet.ro
UNICEF

14:00

Luni se anunta cand va avea loc audierea si votul in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

B1 B1,
Luni se anunta cand va avea loc audierea si votul in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

Luni, birourile reunite anunta cand va avea loc plenul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la Serviciul de Informatii Externe, informeaza B1 TV. PSD va vota impotriva, a anuntat premierul Victor Ponta. in. continuă pe B1

Cand va avea loc votul in Plen pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Birourile Permantene Reunite vor anunta in cursul zilei de luni cand va avea loc plenul pentru numirea senatorului PNL, Mihai Razvan Ungureanu, la conducerea Serviciul de Informatii Externe.

Cand va avea loc Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

Sambata, pe 4 iulie, va avea loc cea de-a 7-a editie a maratonului Noaptea Lunga a Filmelor Scurte are loc in Pavilionul Central Romexpo: peste 15. 000 de metri patrati vor fi dedicai filmului si artelor multimedia, creand astfel cea mai mare sala de cinema din Romania.

Luni, la 16.30, va avea loc o sedinta a coalitiei la Parlament

Sedinta coalitiei la Parlament va avea loc luni la ora 16. 30, dupa mai multe amanari, informeaza B1 TV. La 16. 30 ar urma sa se reuneasca liderii coalitiei de guvernare la Parlament. Initial, intalnirea era.

Sedinta Birourilor permanente in care se va stabili calendarul audierii si votarii lui MRU la conducerea SIE va avea loc luni la ora 13.30

Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului va avea loc luni, incepand cu ora 13. 30, potrivit unui comunicat al Camerei Deputatilor. in cadrul sedintei se va stabili calendarul.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cand va avea loc extragerea

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

A doua extragere pentru LOTERIA BONURILOR. Cand va avea loc

Ministerul Finantelor a stabilit data celei de a doua extrageri a Loteriei bonurilor.

Bancile si Bursa din Grecia vor fi inchise luni, anunta directorul Piraeus Bank

Bancile grecesti, dar si Bursa, vor fi inchise luni, a anuntat directorul Piraeus Bank duminica, in urma unei sedinte de criza a oficialilor din guvern si din sectorul financiar, care au discutat situatia din ce in ce mai grava a tarii, anunta Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )