Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cand va avea loc votul in Plen pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

România Liberă România Liberă,
Cand va avea loc votul in Plen pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Birourile Permantene Reunite vor anunta in cursul zilei de luni cand va avea loc plenul pentru numirea senatorului PNL, Mihai Razvan Ungureanu, la conducerea Serviciul de Informatii Externe. continuă pe România Liberă

Luni se anunta cand va avea loc audierea si votul in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

Luni, birourile reunite anunta cand va avea loc plenul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la Serviciul de Informatii Externe, informeaza B1 TV. PSD va vota impotriva, a anuntat premierul Victor Ponta. in.

Marti, la ora 17.00, se va vota in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

Marti, la ora 17. 00, se va vota in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE, potrivit unor surse B1 TV. Este decizia luata la sedinta Biroului Permanent, iar propunerea apartine lui Valeriu Zgonea. Mihai Razvan.

Cand va avea loc Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

Sambata, pe 4 iulie, va avea loc cea de-a 7-a editie a maratonului Noaptea Lunga a Filmelor Scurte are loc in Pavilionul Central Romexpo: peste 15. 000 de metri patrati vor fi dedicai filmului si artelor multimedia, creand astfel cea mai mare sala de cinema din Romania.

Antonescu: Nu particip la votul pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Senatorul PNL Crin Antonescu, fost presedinte al partidului, spune ca nu va participa la votul de marti din Parlament pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, el precizand ca este o decizie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cand va avea loc extragerea

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Gabriel Oprea a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in SUA

Premierul interimar Gabriel Oprea a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii, informeaza B1 TV. Fostul director SRI George Maior a fost propus, la sfarsitul lui.

Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie. Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador - oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador - si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul, a spus Oprea la B1 Tv.

Liviu Dragnea: Daca UNPR voteaza pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare (VIDEO)

Nou avertisment al lui Liviu Dragnea catre UNPR: daca alesii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, se intra intr-o alta etapa de colaborare, informeaza B1 TV. De aceasta.

Luni, la 16.30, va avea loc o sedinta a coalitiei la Parlament

Sedinta coalitiei la Parlament va avea loc luni la ora 16. 30, dupa mai multe amanari, informeaza B1 TV. La 16. 30 ar urma sa se reuneasca liderii coalitiei de guvernare la Parlament. Initial, intalnirea era.

Sedinta Birourilor permanente in care se va stabili calendarul audierii si votarii lui MRU la conducerea SIE va avea loc luni la ora 13.30

Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului va avea loc luni, incepand cu ora 13. 30, potrivit unui comunicat al Camerei Deputatilor. in cadrul sedintei se va stabili calendarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )