Libnet.ro
UNICEF

08:46

Luni incep lucrarile la baza militara americana de la Deveselu

Adevărul Adevărul,
Luni incep lucrarile la baza militara americana de la Deveselu

Mult-asteptatul moment al inceperii lucrarilor de constructie la baza militara americana din comuna Deveselu, unde urmeaza a fi instalat un avansat sistem de aparare impotriva rachetelor balistice apartinand SUA, a venit. Luni 28 octombrie, mai multe inalte oficialitati din tara si din SUA vor fi prezente aici pentru a participa la ceremonia de demarare a lucrarilor mentionate. continuă pe Adevărul

Olt: Luni incep lucrarile de constructie la Baza militara de la Deveselu

Inceperea lucrarilor principale de constructie in Baza militara de la Deveselu reprezinta momentul asteptat de autoritatile locale si cetatenii din zona, a declarat sambata, pentru Agerpres, primarul comunei Deveselu, Ion Aliman. Lucrarile principale de constructie la Facilitatea antiracheta din cadrul Bazei militare de la Deveselu, in aplicarea Acordului intre Romania si Statele Unite ale Americii privind amplasarea sistemului de aparare impotriva rachetelor balistice, vor incepe luni, 28 octombrie. Momentul va fi marcat printr-o ceremonie oficiala la care vor participa oficialitati romane, americane si din partea NATO.

Luni incep lucrarile de constructie la Baza militara de la Deveselu

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a declarat ca inceperea lucrarilor principale de constructie in Baza militara de la Deveselu reprezinta momentul asteptat de autoritatile locale si cetatenii din zona, arata sursele de presa.

Maine incep lucrarile pentru scutul antiracheta. Ministrul Dusa: De la Deveselu nu se va trage niciodata vreo racheta

Luni incep lucrarile pentru scutul antiracheta de la Deveselu, baza de pe care nu se va trage niciodata vreo racheta, a asigurat, duminica, ministrul Apararii, Mircea Dusa, la Antena 3. Maine incep.

Dusa: Lucrarile la baza de la Deveselu incep luni.

Lucrarile la baza de la Deveselu, judetul Olt, vor incepe de luni, a anuntat ministrul Apararii, Mircea Dusa, relateaza Mediafax. Va anunt in premiera ca, luni, la Deveselu, impreuna cu partea americana, cu partenerii din Statele Unite, de la Pentagon, de la Ministerul Apararii, vom inaugura la Deveselu lucrarile la acea locatie, la ceea ce dumneavoastra cunoasteti ca scut anti-racheta, dar, de fapt, este vorba despre interceptari de rachete balistice, lucrare care trebuie sa se realizeze in .

INFOGRAFIC Luni incep oficial lucrarile la Scutul american antiracheta de la Deveselu. Participa Traian Basescu, Bogdan Aurescu si numarul 2 de la Pentagon

Luni, 28 octombrie 2013, la Baza Militara Deveselu judetul Olt) are loc ceremonia oficiala de marcare a inceperii lucrarilor principale de constructie la componenta din Romania a scutului antiracheta. La ceremonie participa presedintele Traian Basescu, secretarul de stat MAE Bogdan Aurescu, numarul 2 din NATO si numarul 2 din Pentagon. Vezi in articol un infografic care explica functionarea Scutului si un set QA.

Doua persoane ranite intr-un atac armat la o baza militara din SUA

Doua persoane au fost ranite, ieri, intr-un atac la o baza americana din Tennessee, la o luna de la moartea a 12 persoane ucise intr-o cladire a US Navy din Washington, a anuntat un purtator de cuvant al Marinei, informeaza AFP.

Doi raniti, intr-un nou atac la o baza militara din SUA.

Doua persoane au fost ranite, joi, intr-un atac la o baza americana din Tennessee, la o luna de la moartea a 12 persoane ucise intr-o cladire a US Navy din Washington, transmite Mediafax. Atacatorul este el insusi membru al Garzii Nationale a fortelor terestre, a anuntat un purtator de cuvant al Marinei. Citeste si: UPDATE: Bilantul atacului de la Washington a ajuns la 13 morti. Cine este autorul atacului Incidentul s-a produs in timpul unei dispute intre trei barbati, in cursul careia unul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )