Libnet.ro
UNICEF

14:00

Macron, atac subtil la adresa lui Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa facem planeta mareata din nou (VIDEO)

B1 B1,
Macron, atac subtil la adresa lui Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa facem planeta mareata din nou (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a catalogat drept o greseala retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Liderul de la Elysee a tinut sa sublinieze ca acest acord nu este. continuă pe B1

Fondatorul Tesla isi anunta plecarea din comitetul de consiliere a lui Donald Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris

Fondatorul companiilor Tesla si SpaceX, Elon Musk, a confirmat ca va pleca din comitetul de consiliere al guvernului american, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acodrul de la Paris.

Elon Musk a renuntat sa fie consilierul lui Trump, dupa ce presedintele american a anuntat retragerea din Acordul climatic: Renunti la tratatul de la Paris, renunt si eu la orice colaborare cu tine

Elon Musk, director executiv al Tesla si SpaceX, a renuntat la doua dintre consiliile consultative de afaceri cu Donald Trump, dupa ce presedintele american a anuntat ca va retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris.

Macron, dupa retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris: Este o greseala, acordul nu e renegociabil - VIDEO

Presedintele Frantei Emmanuel Macron a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, a precizat ca acordul nu este.

Decizia neasteptata luata de SUA dupa retragerea din Acordul de la Paris privind gazele de sera

Statele Unite isi vor continua eforturile pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera, a dat asigurari vineri seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, a doua zi dupa ce presedintele Donald Trump a.

Reactia lui Barack Obama dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Fostul presedinte american Barack Obama califica drept o greseala decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din Acrodulde la Paris privind schimbarile climatice. in urma cu un an si jumatate.

Viktor Orban, socat de decizia presedintelui Donald Trump privind retragerea Statelor Unite din acordul climatic de la Paris

Premierul ungar Viktor Orban s-a declarat socat de decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din acordul climatic de la Paris.

Trump decide retragerea SUA din acordul de la Paris vizand protejarea climei

Presedintele Donald Trump va indeplini un anagjament din campania sa electorala de a scoate Statele Unite din acordul de la Paris impotriva schimbarii climatice, conform Reuters. Aceasta ar putea avea implicatii masive asupra acordului, care se bazeaza pe angajamentul tarilor cu o mare poluare sa reduca emisiile de gaze.

Hillary Clinton lanseaza acuzatii dure la adresa Administratiei Trump, in legatura cu campania electorala din 2016: Rusii nu ar fi putut sa stie cum sa transforme informatiile in arme, fara ajutorul unor americani

Fosta candidata a Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, a acuzat, miercuri, autoritatile ruse ca ar fi avut atacuri informatice coordonate cu americanii, intre care si echipa presedintelui Donald Trump.

Producatorii germani de automobile se tem ca vor pierde avantajul competitiv dupa retragerea SUA din acordul de la Paris

Puternica industrie germana de automobile afirma ca Europa va fi nevoita sa reevalueze standardele de mediu pentru a ramane competitiva, dupa ce Statele Unite au anuntat ca se retrag din acordul pentru climat de la Paris, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )