Libnet.ro
UNICEF

23:15

Macron, dupa retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris: Este o greseala, acordul nu e renegociabil - VIDEO

Antena3 Antena3,
Macron, dupa retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris: Este o greseala, acordul nu e renegociabil - VIDEO

Presedintele Frantei Emmanuel Macron a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, a precizat ca acordul nu este. continuă pe Antena3

Viktor Orban, socat de decizia presedintelui Donald Trump privind retragerea Statelor Unite din acordul climatic de la Paris

Premierul ungar Viktor Orban s-a declarat socat de decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din acordul climatic de la Paris.

Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris, pe tema schimbarilor climatice

Presedintele Donald Trump a decis retragerea SUA din Acordul de la Paris, referitor la schimbarile climatice, au anuntat miercuri surse oficiale americane.

VIDEO. Presedintele american, Donald Trump, a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris

Dupa luni de tergiversare, presedintele american Donald Trump a anuntat ca isi va face cunoscuta pozitia fata de Acordul de la Paris privind schimbarile climatice.

Romania a depus joi instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris, in aceeasi zi in care Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din acord

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a depus instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris privind schimbarile climatice, in prezenta secretarului general adjunct pentru Afaceri Juridice al ONU, Miguel de Serpa Soares, pe data de 1 iunie, in aceeasi zi in care presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din acord, anunta MAE roman, intr-un comunicat.

Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris

Donald Trump, presedintele SUA, a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, au anuntat miercuri surse oficiale americane, fara a oferi detalii. Doi oficiali americani care au cunostinta.

Hillary Clinton: Retragerea SUA din acordul de la Paris, o greseala istorica

Retragerea Statelor Unite din acordul de la Paris privind schimbarile climatice reprezinta o greseala istorica, a declarat joi Hillary Clinton, fosta contracandidata democrata a republicanului Donald Trump la presedintia SUA, scrie Agerpres, citand agentia DPA.

Anuntul cutremurator facut de Donald Trump in aceasta seara. Este oficial!

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, intr-o conferinta de presa tinutala Casa Alba. Pentru a.

Macron, atac subtil la adresa lui Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa facem planeta mareata din nou (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a catalogat drept o greseala retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Liderul de la Elysee a tinut sa sublinieze ca acest acord nu este.

Expert: Retragerea SUA din Acordul de la Paris va duce la cresterea suplimentara a temperaturii cu 0,3 grade

Retragerea Statelor Unite din Acordul pentru Clima de la Paris ar putea duce la o crestere suplimentara a temperaturii cu 0,3 grade Celsius, a apreciat vineri, la Geneva, directorul Departamentului pentru cercetare at.

Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, informeaza CNN. Pentru a-mi indeplini angajamentul solemn de a proteja.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )