Libnet.ro
UNICEF

17:00

MAE: Nu exista romani printre victimele incendiului din Dubai

Antena3 Antena3,
MAE: Nu exista romani printre victimele incendiului din Dubai

Ministerul Afacerilor externe precizeaza ca niciun roman nu se afla printre victimele incendiului din Dubai. Consulatul General al Romaniei la Dubai are in atentie incendiul produs in cursul zilei de 31. continuă pe Antena3

MAE: Nu exista romani printre victimele incendiului din Dubai

MAE: Consulatul General al Romaniei la Dubai are in atentie incendiul produs in cursul zilei de 31 decembrie intr-un hotel situat in centrul orasului Dubai. in acest sens, oficiul consular a luat legatura imediat cu autoritatile locale in vederea verificarii daca printre persoanele implicate se afla si cetateni romani. Potrivit informatiilor furnizate de catre autoritatile locale, pana in acest moment, printre victimele implicate in incendiu nu se afla niciun cetatean roman .

Ministerul Afacerilor Externe: Nu sunt romani printre victimele incendiului din Dubai

Niciun roman nu se afla printre victimele incendiului produs joi la hotelul de 5 stele The Address, cu 63 de etaje, din centrul Dubaiului Emiratele Arabe Unite), aflat in apropierea celei mai mari cladiri din lume, turnul Burj Khalifa, a anuntat vineri Ministerul roman al Afacerilor Externe, in urma unei solicitari a agentiei Agerpres.

Surpriza de proportii care a iesit la iveala in timpul incendiului din Dubai. Cine este eroul din imagine

Un incendiu de proportii a izbucnit, joi seara, intr-un hotel din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, chiar in piata in care urma sa aiba loc un spectacol de artificii de.

VIDEO Autoritatile incearca sa afle cauzele incendiului din Dubai, soldat cu un mort si 16 raniti: Au fost auzite mai multe explozii

Autoritatile din Dubai incearca sa afle cauzele incendiului produs la hotelul de 63 de etaje, mai multi martori afirmand ca au auzit mai multe explozii inainte de izbucnirea focului. Biroul de presa al Guvernului din Dubai a anuntat ca 16 persoane au fost ranite in incendiu, iar o persoana a murit in urma unui atac de cord, potrivit Aljazeera.

Jurnalista Marta Usurelu, martora la incendiul de la hotelul din Dubai: Cadeau bucati din cladirea in flacari, peste noi. Ningea cu cenusa, ca la o eruptie vulcanica

Jurnalista Marta Usurelu a fost, joi, martora a incendiului produs la hotelul de 5 stele The Address, cu 63 de etaje, din centrul Dubaiului Emiratele Arabe Unite), aflat in apropierea celei mai mari cladiri din lume, turnul Burj Khalifa. Sub titlul Cum am petrecut Anul Nou alergand pe strazile din Dubai, jurnalista povesteste, peblogul sau, cum a trait seara de joi, chiar in apropierea cladirii hotelului, cuprinse de flacari.

Roman cazat la hotelul din Dubai care a luat foc: Este un posibil act terorist. Este un incendiu suspect, foarte rapid s-a propagat

Eduard Irimia, un roman cazat in hotelul din Dubai care a luat foc, a vorbit in direct la Antena 3 despre incendiu devastator din Dubai. Este o mobilixare de forte extraordinara, pericolul este panica creata.

Incendiul devastator din Dubai. Toti oamenii aflati in hotel au fost evacuati

Toti rezidentii hotelului din Dubai afectat joi seara de un incendiu urias au fost evacuati din cladire, a informat un inalt functionar al politiei, citat de AFP, potrivit Agerpres. Toti rezidentii au fost.

Incendiul din Dubai. Toti oamenii aflati in hotel au fost evacuati

Toti rezidentii hotelului din Dubai afectat joi seara de un incendiu urias au fost evacuati din cladire, a informat un inalt functionar al politiei, citat de AFP, potrivit Agerpres. Toti rezidentii au fost.

Anuntul facut de autoritati dupa incendiul devastator din Dubai

Incendiul de amploare care s-a declansat joi seara la un hotel de lux din Dubai nu s-a soldat cu victime, iar ceremoniile de Anul Nou se vor desfasura in continuare, a anuntat un oficial al apararii civile, la .

Imagini impresionante cu incendiul devastator din Dubai

Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un hotel din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, relateaza BBC News. in ajun de Anul Nou, Adress Hotel de langa Burj Khalifa, a luat foc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )