Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ministerul Afacerilor Externe: Nu sunt romani printre victimele incendiului din Dubai

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Afacerilor Externe: Nu sunt romani printre victimele incendiului din Dubai

Niciun roman nu se afla printre victimele incendiului produs joi la hotelul de 5 stele The Address, cu 63 de etaje, din centrul Dubaiului Emiratele Arabe Unite), aflat in apropierea celei mai mari cladiri din lume, turnul Burj Khalifa, a anuntat vineri Ministerul roman al Afacerilor Externe, in urma unei solicitari a agentiei Agerpres. continuă pe Hotnews

MAE: Nu exista romani printre victimele incendiului din Dubai

Ministerul Afacerilor externe precizeaza ca niciun roman nu se afla printre victimele incendiului din Dubai. Consulatul General al Romaniei la Dubai are in atentie incendiul produs in cursul zilei de 31.

MAE: Nu exista romani printre victimele incendiului din Dubai

MAE: Consulatul General al Romaniei la Dubai are in atentie incendiul produs in cursul zilei de 31 decembrie intr-un hotel situat in centrul orasului Dubai. in acest sens, oficiul consular a luat legatura imediat cu autoritatile locale in vederea verificarii daca printre persoanele implicate se afla si cetateni romani. Potrivit informatiilor furnizate de catre autoritatile locale, pana in acest moment, printre victimele implicate in incendiu nu se afla niciun cetatean roman .

MAE: Sunt posibile intarzieri si prelungiri ale perioadei de tranzitare a teritoriului sloven

Ministerul Afacerilor Externe informeaza marti ca, in urma deciziei Austriei de a reintroduce temporar controalele la frontierele sale terestre, sunt posibile intarzieri si prelungiri ale perioadei de tranzitare a teritoriului sloven, conform unui comunicat transmis marti de MAE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )