Libnet.ro
UNICEF

09:15

MAE respinge informatiile privind livrari de armament catre extremistii Statului Islamic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE respinge informatiile privind livrari de armament catre extremistii Statului Islamic

Ministerul Afacerilor Externe a respins ieri cu fermitate informatiile potrivit carora au avut loc livrari de tancuri si arme de foc produse in Romania catre fortele extremiste ale gruparii Statul Islamic, precizeaza MAE, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

MAE respinge acuzatiile ca armament romanesc a ajuns la SIIL: Nu am exportat tancuri intre 2012-2014

Ministerul de Externe respinge informatiile din presa rusa potrivit carora tancuri romanesti ar fi ajuns, in 2013, la gruparea extremista Statul Islamic SIIL), precizand ca Romania nu a exportat tancuri in perioada 2012-2014. Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul pentru Controlul Exporturilor, ca autoritate nationala de control al exporturilor de produse militare, nu a primit spre examinare si, implicit, nu a eliberat nicio licenta de export de tancuri, catre nicio destinatie, in perioada 2012 - 2014, a precizat MAE la solicitarea Mediafax, respingand cu fermitate informatiile de presa, prin care, citandu-se surse anonime, se face referire la ipotetice livrari catre fortele extremiste ale gruparii Statul Islamic de tancuri si arme de foc produse in Romania.

MAE respinge acuzatiile presei din Rusia: Teroristii din Irak nu au primit armament romanesc

Ministerul de Externe respinge informatiile din presa rusa, potrivit carora tancuri romanesti ar fi ajuns, in 2013, la gruparea extremista Statul Islamic SIIL). Astfel, MAE arata ca Romania nu a exportat tancuri intre 2012 si 2014, informeaza Mediafax.

MAE respinge acuzatiile ca armament romanesc a ajuns la SIIL: Nu am exportat tancuri intre 2012-2014

Ministerul de Externe respinge informatiile din presa rusa potrivit carora tancuri romanesti ar fi ajuns, in 2013, la gruparea extremista Statul Islamic SIIL), precizand ca Romania nu a exportat tancuri in perioada 2012-2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )