Libnet.ro
UNICEF

21:30

MAE: Risc ridicat de incendii de padure, in Grecia

România Liberă România Liberă,
MAE: Risc ridicat de incendii de padure, in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatorea. continuă pe România Liberă

Atentionare de calatorie: Risc ridicat de incendii de padure in mai multe zone din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie conform careia in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de incendii de padure.

Risc urias de incendii de padure in Grecia: Ministerul de Externe atentioneaza romanii asupra pericolului la care pot fi supusi

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie de risc ridicat de incendii de padure pentru Grecia dupa data de 26 iunie si avertizeaza cetatenii romani sa se informeze si sa solicite.

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecua ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendiu.

Ministerul Afacerilor Externe, avertizare pentru romanii care calatoresc in Italia. Va fi Cod rosu de canicula

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Italiana ca, in conformitate cu datele transmise de Ministerul Sanatatii, miercuri si joi, mai multe regiuni ale tarii se confrunta cu un val de canicula.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )