Libnet.ro
UNICEF

06:00

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Antena3 Antena3,
MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecua ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendiu. continuă pe Antena3

ALARMA! O noua atentionare de calatorie din partea MAE: PERICOL mare pentru romanii care se pregateau sa plece in vacanta

Ministerul Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie. De aceasta data este vorba despre Grecia, acolo unde exista un risc ridicat de incendiu de padure pentru data de 25 iunie.

Ponta, mesaj pentru ministrul Transporturilor, din cauza cozilor de la aeroport: Cuc, lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc Oamenii vor sa iti transmita traditionala ..ie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris sambata dimineata, pe Facebook, alaturi de doua poze cu oameni care stau la cozi in zona de procesare a pasapoartelor din Aeroportul Otopeni, ca aproape o mie de oameni vor sa ii transmita Ministrului Transporturilor Razvan Cuc ganduri de bine, precum mincinosul, nesimtitule si incompetentule, alaturi de traditionala deja . ie, pentru numarul mic de cabine pentru politisti, lipsa portilor electronice accesibile tuturor celor care au pasapoarte biometrice si din cauza numarului mic de lucratori care pun bagajele pe banda.

Austria inchide drumurile rurale pentru calatorii care incearca sa evite autostrada

Landul austriac Tirol a anuntat joi ca va restrictiona accesul pe drumurile rurale autoturismelor care incearca sa evite autostrazile. Miscarea a atras furia oficialilor din Bavaria, regiunea vecina, deoarece interdictia va afecta turistii care vor sa treaca granita, iar intre cele doua provincii deja exista tensiuni legate de aceasta chestiune, scrie agentia DW.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )