Libnet.ro
UNICEF

12:30

Magazinul din Romania care vindea carne de pui expirata de sase ani

Antena3 Antena3,
Magazinul din Romania care vindea carne de pui expirata de sase ani

Carne de pui expirata de sase ani, vanduta in magazin. Inspectorii Potectiei Consumatorului din Constanta au descoperit, in galantarele unui magazin din localitatea Baneasa, carne de pui. continuă pe Antena3

Dragnea, dupa ce CSAT-ul a fost scos din schema numirii sefului DGPI: Nu este serviciu secret din Romania care sa nu aiba o legatura foarte stransa cu PSD

Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca PSD nu are nevoie de un serviciu secret, intrucat nu este serviciu secret din Romania care sa nu aiba o legatura cu partidul pe care il conduce. Presedintele PSD raspunde astfel acuzatiilor potrivit carora ar vrea sa controleze Directia Generala de Protectie Interna, dupa ce Senatul a decazut CSAT-ul din dreptul de a numi seful DGPI.

Carne de pui expirata de 6 ani, gasita la un magazin dintr-o localitate din Constanta. Alte 70 de kg de produse aveau termen de valabilitate depasit

Comisarii de la Protectia Consumatorilor Constanta au descoperit, sambata, peste 100 de kilograme de produse expirate, unele chiar de sase ani, majoritatea la un magazin din localitatea Baneasa, suspendand temporar activitatea unui restaurant si a unei patiserii din aceeasi comuna.

CERT-RO. Peste 500 de IP-uri din Romania, afectate de virusul WannaCry, in ultima saptamana. Care sunt cele mai afectate judete

Numarul de IP-uri din Romania afectate de virusul WannaCry, in ultima saptamana, a ajuns la 514, a anuntat Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO). Astfel, pana vineri, au fost primite cinci notificari de la doua companii private, doua companii de stat, precum si o persoana fizica.

CERT-RO: Peste 500 de IP-uri din Romania au fost afectate de virusul WannaCry. Care sunt cele mai afectate judete

Numarul de IP-uri afectate din Romania de ransomware-ul WannaCry a ajuns la 514, zece dintre acestea apartinand unor institutii publice, dar nu se poate preciza daca sunt implicate.

Tranzactia anului in domeniul bancar din Romania. Cine vrea sa cumpere una dintre cele mai mari banci de la noi

Scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat din Romania, cat si din.

Tranzactia anului in banking, vanzarea Bancpost: Opt investitori si-au exprimat intentia de a cumpara a noua banca din Romania

Scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat din Romania, cat si din.

Micile firme din Romania vor beneficia de fonduri care totalizeaza aproape 250 de milioane de euro

Peste 4. 300 de IMM-uri, microintreprinderi si start-up-uri din Romania vor beneficia de un acces mai bun la finantare pe baza a trei acorduri semnate, miercuri, care ar trebui sa genereze o finantare totala de 246 de milioane de euro.

Studiu Facebook: Circa o treime din IMM-urile din Romania gestioneaza noul mediu digital, invatand de la altii

Circa o treime 30%) dintre intreprinderile mici si mijlocii IMM) din Romania, care au incredere in economie, invata de alte entitati similare pentru a putea gestiona noul mediu digital, releva studiul Future of Business, realizat de Facebook, la nivel international.

Tatarii din Romania lupta pentru salvarea traditiilor. Membrii comunitatii, peste 20.000 in intreaga tara, sunt dezbinati

Comunitatea tatara din Romania nu a primit finantare, in acest an, dupa ce, in urma unor serii de intamplari, nu mai are reprezentare in Parlament. in lipsa finantarii, care era de circa un milion de euro pe an, comunitatea se straduieste sa aiba un calendar de evenimente cat mai plin.

Isarescu: Invit bancile din Romania sa-si mareasca prezenta in Republica Moldova

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a invitat bancile comerciale din Romania sa fie mai active in Republica Moldova, in conditiile in care a fost finalizat un proiect de twinning, implementat timp de doi ani de BNR si Banca Olandei, finantat de Uniunea Europeana UE) cu 1,2 miliarde euro, proiect destinat consolidarii capacitatii Bancii Nationale a Moldovei BNM) in domeniul reglementarii si supravegherii si alinierii la standardele UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )