Libnet.ro
UNICEF

08:30

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei - a fost semnat contractul de automatizare

Antena3 Antena3,
Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei - a fost semnat contractul de automatizare

Contractul de automatizare si siguranta a circulatiei pentru Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei a fost semnat duminica, la mai bine de un an de la atribuirea lucrarilor catre firma ALSTOM. Licitatia a. continuă pe Antena3

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei - a fost semnat contractul de automatizare si siguranta a circulatiei, blocat mai bine de un an in instanta

Contractul de automatizare si siguranta a circulatiei pentru Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei a fost semnat duminica, la mai bine de un an de la atribuirea lucrarilor catre firma ALSTOM. Licitatia a fost contestata in instanta si s-a asteptat finalizarea procesului. Noua linie de metrou risca sa ramana muzeu si sa nu fie deschisa pentru ca inca nu se transasera in instanta contestatiile depuse la licitatia privind sistemul de automatizare.

ROMANIA, SERBIA, BULGARIA SI GRECIA: Memorandumul de intelegere pentru CE-2028 si CM-2030 a fost semnat la Salonic

Ministrul tineretului si sportului, Bogdan Matei, s-a aflat sambata la Salonic, unde a participat la reuniunea cvadrilaterala guvernamentala la nivel inalt, alaturi de omologii sai din Bulgaria, Serbia si Grecia. Astfel s-a semnat Memorandumul de intelegere intre Guvernele Serbiei, Romaniei, Bulgariei si Greciei, pentru constituirea Comitetului initial de organizare, in vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 si a FIFA World Cup 2030.

Doi angajati ai bancii centrale din Venezuela au fost arestati dupa ce s-au intalnit cu Juan Guaido

Doua persoane care lucreaza la banca centrala din Venezuela au fost arestate ieri, dupa ce s-au intalnit cu liderul opozitiei Juan Guaido, cel care s-a autoproclamat drept presedintele legitim al tarii, conform avocatului angajatilor si unei surse familiare cu situatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )