Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai multe femei au declarat in fals ca sunt batute de soti pentru a beneficia de un proiect european

Adevărul Adevărul,
Mai multe femei au declarat in fals ca sunt batute de soti pentru a beneficia de un proiect european

Mai multe femei din comuna aradeana Macea sunt cercetate de procurorii aradeni, dupa ce ar fi declarat in fals ca au fost abuzate de barbatii lor. Acestea incercau, prin acest tertip, sa beneficieze de diferite sume de bani printr-un proiect bazat pe fonduri europene. continuă pe Adevărul

Metoda Accidentul. Suspecti retinuti dupa ce au pacalit mai multe persoane cu 12.000 de lei pretinzand ca sunt medici

Trei barbati, banuiti de inselaciune prin metoda Accidentul, au fost retinuti de politistii din Calarasi. Suspectii au escrocat mai multe persoane, reusind sa obtina sume cuprinse intre 2. 000 si 12. 000 de lei, dandu-se drept medici.

VIDEO. Barbat din SUA, impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune in direct

Un barbat din orasul american Chicago este in stare critica dupa ce a fost impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune video in direct pe o retea de socializare, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi intre membri ai lumii interlope, informeaza Fox News, preluata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc pe o strada din cartierul West Englewood, in orasul Chicago.

Barbat din SUA, impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune video in direct

Un barbat din orasul american Chicago a fost impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune video in direct pe o retea de socializare, informeaza Fox News. Barbatul de 31 de ani.

Un programator a sters mai multe linii de cod si aproape a stricat internetul

Probabil nu ai observat, dar saptamana trecuta, o buna parte din software-ul pe care e construit internetul a fost afectat dupa ce un programator nervos a decis sa stearga toate codurile facute de el dintr-un registru popular Javascript, numit npm. Poate ca nu suna ca o mare problema. La urma urmei, codurile sunt sterse si [].

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

Cum sa fii un bun manager. Sfaturile unui trainer NATO si NASA: Atunci cand cineva pleaca dintr-o companie, de cele mai multe ori pleaca din cauza sefului

Unul dintre cei mai bine cotati speakeri din lume in domeniul leadershipului, Jim Bagnola, sustine ca oamenii nu parasesc companiile, ci isi parasesc sefii, dar si ca un manager prost il poate poate baga pe angajat in spital. Italianul se simte legat de Romania, unde tine cursuri de 16 ani si unde a fost nas de botez de 3 ori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )