Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO. Barbat din SUA, impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune in direct

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Barbat din SUA, impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune in direct

Un barbat din orasul american Chicago este in stare critica dupa ce a fost impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune video in direct pe o retea de socializare, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi intre membri ai lumii interlope, informeaza Fox News, preluata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc pe o strada din cartierul West Englewood, in orasul Chicago. continuă pe România Liberă

Barbat din SUA, impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune video in direct

Un barbat din orasul american Chicago a fost impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune video in direct pe o retea de socializare, informeaza Fox News. Barbatul de 31 de ani.

Cum sa fii un bun manager. Sfaturile unui trainer NATO si NASA: Atunci cand cineva pleaca dintr-o companie, de cele mai multe ori pleaca din cauza sefului

Unul dintre cei mai bine cotati speakeri din lume in domeniul leadershipului, Jim Bagnola, sustine ca oamenii nu parasesc companiile, ci isi parasesc sefii, dar si ca un manager prost il poate poate baga pe angajat in spital. Italianul se simte legat de Romania, unde tine cursuri de 16 ani si unde a fost nas de botez de 3 ori.

Un barbat din Chicago a fost impuscat in timp ce filma in direct pe Facebook (VIDEO)

Crima in direct. Un barbat din Chicago a fost impuscat in timp ce transmitea imagini in direct pe Facebook. Victima de 31 de ani a fost transportata la spital in stare critica, unde.

O domnisoara de onoare din SUA cheltuieste pe o nunta mai mult decat pe un week-end petrecut la un hotel luxos din Miami

Sa fii domnisoara de onoare in Statele Unite te poate costa mai mult decat un week-end petrecut la un hotel luxos din Miami sau mai mult decat un zbor la Paris primavara, arata un nou sondaj citat.

Metoda Accidentul. Suspecti retinuti dupa ce au pacalit mai multe persoane cu 12.000 de lei pretinzand ca sunt medici

Trei barbati, banuiti de inselaciune prin metoda Accidentul, au fost retinuti de politistii din Calarasi. Suspectii au escrocat mai multe persoane, reusind sa obtina sume cuprinse intre 2. 000 si 12. 000 de lei, dandu-se drept medici.

Mai multe femei au declarat in fals ca sunt batute de soti pentru a beneficia de un proiect european

Mai multe femei din comuna aradeana Macea sunt cercetate de procurorii aradeni, dupa ce ar fi declarat in fals ca au fost abuzate de barbatii lor. Acestea incercau, prin acest tertip, sa beneficieze de diferite sume de bani printr-un proiect bazat pe fonduri europene.

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

Cum au reusit trei politisti sa convinga un director de banca sa obtina cu acte false mai multe credite bancare

Un fost director de banca din Drobeta Turnu Severin, trei politisti si sotia unuia dintre acestia au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie. Cazul a fost solutionat de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Serviciul Judetean Anticoruptie Mehedinti in cooperare cu ofiteri din cadrul I. Mehedinti Serviciul Investigarea Criminalitatii Economice.

Iohannis nu-l ia pe Dan Mihalache la Summit-ul din SUA

Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, nu face parte din delegatia care il insoteste pe Klaus Iohannis la Summit-ul securitatii nucleare, care are loc intre 31 martie si 1 aprilie, la Washington.

Un caine numit Dash a speriat functionarii bancari din SUA

Purtator al unui nume asemanator cu Daesh, acronimul arab al gruparii jihadiste Statul Islamic SI), cainele Dash a declansat fara voia lui sistemul de alerta la o banca din California.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )