Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mai multe localitati din Mures, afectate de inundatii in ultimele 24 de ore. Zeci de locuinte sunt avariate

Adevărul Adevărul,
Mai multe localitati din Mures, afectate de inundatii in ultimele 24 de ore. Zeci de locuinte sunt avariate

In unele zone a fost nevoie de ridicarea de diguri saci din nisip pentru a proteja gospodariile. Cele mai frecvente interventii ale pompierilor au vizat pomparea apei din locuintele inundate. Din fericire, nu au existat victime din cauza revarsarilor de ape. continuă pe Adevărul

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Coronavirus: Apple isi inchide mai multe magazine din Statele Unite

Apple isi va inchide din nou magazinele din SUA care se confrunta cu un recul in cazurile de coronavirus, decizie usor sanctionata la Bursa de Valori. Multinationala va inchide temporar 11 magazine, dintre care sase in Arizona, doua in Florida si trei in Carolina de Nord si de Sud.

Zece localitati din judetul Timis, afectate de inundatii. Oameni evacuati, curti si strazi pline cu apa

Zece localitati din Timis au fost afectate de inundatii in urma ploilor abundente si a scurgerilor de pe versanti, judetul fiind sub avertizari Cod rosu si portocaliu hidrometeorologic. Opt persoane au fost evacuate si au fost inundate curti, subsoluri, beciuri si strazi.

Apple inchide din nou mai multe magazine din SUA din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19

Apple a anuntat vineri ca va inchide din nou unele magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud si Carolina de Nord, din cauza cresterii numarului cazurilor de Covid-19 in tara.

FOTO VIDEO Pericol major de inundatii pe un rau important. Nivelul apei a crescut la cote alarmante

Mai multe localitati din judetul Timis au fost afectate de inundatii dupa ce apele au crescut puternic in urma ploilor torentiale. Hidrologii au prelungit codul rosu de inundatii.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Timis. Mai multe gospodarii au fost evacuate

Mai multe gospodarii din estul judetului Timis au fost evacuate din cauza inundatiilor. Hidrologii au emis pentru Timis un cod rosu de inundatii, valabil pana vineri la ora 9.

Cea mai frumoasa cascada din lume, Biger, de nerecunoscut dupa inundatiile din Caras-Severin

Desemnata in 2013 cea mai frumoasa cascada din lume, cascada Biger din judetul Caras Severin este acum de nerecunoscut dupa ce inundatiile au facut prapad in zona.

Cinci localitati din Caras-Severin, sub cod rosu meteorologic

Meteorologii au transmis, vineri seara, o avertizare Cod rosu pentru cinci localitati din judetul Ca.

Marcel Vela, dupa ploile torentiale care au afectat mai multe judete: Riscam sa avem victime, dar am reusit sa le salvam

Marcel Vela, ministrul de Interne, se afla in judetul Caras-Severin pentru a evalua pagubele provocate de ploile torentiale din ultimele zile. Vela a spus ca autoritatile au avut in plan, joi seara, evacuarea a 500 de persoane din cauza inundatiilor.

Situatie alarmanta in Iasi. Mai multe cazuri de COVID-19 in prima luna de stare de alerta, decat in cele doua de stare de urgenta, la cel mai mare spital din Moldova

La Spitalul de Boli Infectioase Iasi, dar si la unitatile suport din acelasi judet situatia este alarmanta, scrie Ziarul De Iasi, care noteaza ca doar 70 de paturi dintr-un numar total de 320 destinate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )