Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Apple isi inchide mai multe magazine din Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Apple isi inchide mai multe magazine din Statele Unite

Apple isi va inchide din nou magazinele din SUA care se confrunta cu un recul in cazurile de coronavirus, decizie usor sanctionata la Bursa de Valori. Multinationala va inchide temporar 11 magazine, dintre care sase in Arizona, doua in Florida si trei in Carolina de Nord si de Sud. continuă pe Hotnews

Cod rosu si cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Echipele Apelor Romane sunt pregatite sa intervina cu formatii si utilaje in zonele de risc

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a instituit cod rosu cu posibile depasiri ale cotelor de pericol, respectiv cod portocaliu - care a fost valabil pana la ora 12 -cu depasirea.

Se suspenda zborurile din si spre mai multe tari afectate de COVID-19 incepand de astazi

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA a anuntat ca, in dimineata zilei de 17 iunie 2020, se dispune suspendarea zborurilor din si spre mai multe tari din cauza numarului de infectii de COVID-19.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Timis. Mai multe gospodarii au fost evacuate

Mai multe gospodarii din estul judetului Timis au fost evacuate din cauza inundatiilor. Hidrologii au emis pentru Timis un cod rosu de inundatii, valabil pana vineri la ora 9.

Mai multe persoane din Prahova, implicate intr-un scandal de strada, saltate de mascati

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti Sectia de Politie Rurala nr. 10 Valea Calugareasca au facut perchezitii in localitatea Berceni, la domiciliile unor persoane banuite de comiterea infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si lovire.

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

Vrei sa ai o experienta placuta de shopping online? E important sa stii care sunt cele mai bune platforme de unde poti comanda haine, accesorii si incaltaminte. Asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute.

Tamponari in lant pe A1. Pompierii intervin la mai multe accidente rutiere

Trei accidente, in care sunt implicate mai multe autoturisme, s-au produs pe o distanta mai mica de kilometri, pe A1.

Se reiau cursele cu autocarul spre mai multe state europene. Ce reguli trebuie sa respecte pasagerii

O renumita companie specializata in transport international a anuntat vineri reluarea curselor cu autocarul spre mai multe state europene.

ALERTA METEO Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara, joi, pana la ora 23.00. Codul galben de vreme rea, prelungit pana duminica la ora 10.00

Meteorologii au prelungit, joi, codul galben de vreme rea care vizeaza intreaga tara, pana duminica, la ora 10. in cursul zilei de joi, va fi cod portocaliu de vreme rea in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in zona montana.

VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Pe 18 iunie 1994, Gica Hagi reusea sa marcheze unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Decarul nationalei il invingea pe Oscar Cordoba cu un sut de la mare distanta. Romania se impunea in fata Columbiei cu 3-1 si avea parte de un debut perfect de turneu final mondial.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )