Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai multe tari europene cer UE sa modifice sistemul de colectare a TVA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Mai multe tari europene cer UE sa modifice sistemul de colectare a TVA. Care este motivul

Cinci tari central si est-europene au formulat un demers comun prin care cer Uniunii Europene mai multe prerogative pentru combaterea evaziunii fiscale la plata TVA, pe motiv ca au pierderi de miliarde de euro, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO Mai multe startup-uri pregatesc business-ul viitorului: livrarea cu ajutorul dronelor

Amazon a uimit lumea in 2013 cand a anuntat ca ar vrea sa faca livrari de produse cu ajutorul dronelor, iar de atunci o multime de startup-uri si-au anuntat dorinta de a intra intr-un business fascinant, dar supus unor constrangeri legislative puternice. In SUA legea permite doar teste limitate cu dronele si in multe tari ale lumii zborurile micilor aeronave sunt interzise, insa cateva companii incearca sa convinga autoritatile ca merita sa relaxeze regulile.

Liderul clanului Corduneanu a scapat de anchetatori de mai multe ori

Liderul clanului Corduneanu a scapat de anchetatori de mai multe ori. Fie din cauza unor vicii de procedura, fie pentru ca a fost achitat pur si simplu. Costel Corduneanu a scapat, din nou, chiar luna.

Din ce in ce mai multe carduri de sanatate sunt scoate din bancomatele bancilor (VIDEO)

Angajatii firmelor care se ocupa cu alimentarea bancomatelor bancilor din Romania se confrunta cu o situatie demna de tot rasul. in aparate sunt blocate, pe zi ce trece mai multe carduri de sanatate,.

Politistii-spioni ai primarului Nichita, implicati in mai multe scandaluri. Incompetenta Politiei Locale Iasi a facut si victime

Politia Locala Iasi a functionat in ultimii ani mai degraba ca o garda personala a primarului Nichita, desi este platita din banii publici pentru a asigura ordinea in oras, noteaza Adevarul. Institutia a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )