Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mai multe tinere din Olt si Dolj, obligate sa se prostitueze in Spania

Antena3 Antena3,
Mai multe tinere din Olt si Dolj, obligate sa se prostitueze in Spania

Sase persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si de droguri, au fost arestate, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa. continuă pe Antena3

Sase proxeneti, arestati, dupa ce au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Spania

Sase proxeneti au fost arestati, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa se prostitueze in Spania, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), conform Mediafax.

Sase persoane, arestate dupa ce ar fi obligat tinere din Olt si Dolj sa se prostitueze in Spania

Sase persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si de droguriau fost arestate. Suspectii ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa se prostitueze in Spania.

Restrictii de circulatie pentru mai multe evenimente din weekend. Ce artere vor fi inchise

Traficul rutier din Bucuresti va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere, majoritatea din centru, unde vor avea loc un protest al postasilor, Maratonul Regal, o parada din Festivalul.

Salvator la 11 ani! Baiatul din Olt care si-a riscat viata pentru a salva un prieten a fost premiat la Guvern

Baiatul din Olt care si-a riscat viata pentru a salva un prieten a fost premiat la Guvern. Madalin a primit 10. 000 de lei si o diploma de merit, iar cel care i-a dat premiul a fost chiar prim-ministrul Victor.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati culturale si ale societatii civile, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Rusia a efectuat mai multe teste de rachete balistice

Rusia a efectuat, joi, mai multe teste de rachete balistice, in cadrul unor exercitii militare supervizate de Vladimir Putin. Fortele militare ruse au efectuat un tir de racheta balistica intercontinentala de tip.

Dragnea: Tot mai multe filiale ale PNL vor continuarea USL

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca din ce in ce mai multe organizatii judetene ale PNL doresc ca proiectul politic al USL sa continue, el aratand ca liberalii din teritoriu asteapta ca dupa europarlamentare sa aiba loc un Congres PNL care sa clarifice aceasta situatie.

Rusia a efectuat mai multe teste de rachete balistice

Rusia a efectuat joi mai multe teste de rachete balistice, in cadrul unor exercitii militare supervizate de presedintele rus Vladimir Putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )