Libnet.ro
UNICEF

00:07

Restrictii de circulatie pentru mai multe evenimente din weekend. Ce artere vor fi inchise

Antena3 Antena3,
Restrictii de circulatie pentru mai multe evenimente din weekend. Ce artere vor fi inchise

Traficul rutier din Bucuresti va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere, majoritatea din centru, unde vor avea loc un protest al postasilor, Maratonul Regal, o parada din Festivalul. continuă pe Antena3

Mai multe tinere din Olt si Dolj, obligate sa se prostitueze in Spania

Sase persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si de droguri, au fost arestate, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa.

Dosare penale si amenzi de 500.000 de lei pentru mai multe firme de panificatie

Politistii care au verificat firmele de panificatie din Capitala au dat 14 amenzi, in valoare de peste 62. 000 de lei si au descoperit la unele societati controlate fapte de evaziune fiscala, pentru care vor fi deschise dosare de cercetare, prejudiciul.

Sase proxeneti, arestati, dupa ce au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Spania

Sase proxeneti au fost arestati, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa se prostitueze in Spania, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), conform Mediafax.

Executivi de top de la Telenav, Zynga, WebSummit, la unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa Centrala si de Est

Intre 31 mai si 2 iunie, la Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce impreuna unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitati exceptionali, experti tehnici si inovatori care isi vor impartasi propriile experiente si cunostinte pentru a contribui la dezvoltarea tehnologica si cresterea gradului de inovatie din Cluj-Napoca.

Aproape 85% dintre romani cred ca statul creeaza mai multe probleme decat rezolva

Aproape 85% dintre romani cred ca statul creeaza mai multe probleme decat rezolva, iar 77,4% cred ca statul este cel mai prost administrator, majoritatea considerand ca autoritatile cheltuiesc prea putin cu sanatatea, sistemul de pensii, invatamantul si asigurarile pentru somaj, potrivit unui studiu citat de Mediafax. Institutul pentru Cercetarea Calitatii Vietii al Academiei Romane a realizat o ancheta sociologica avand drept tema perspectiva opiniei publice asupra politicilor sociale din Romania. Cercetarea s-a focalizat pe atitudinile si evaluarile populatiei privind rolul social al statului, suportul pentru cheltuielile publice sociale si optiunile privind organizarea sistemelor de asigurari sociale in sistem public sau privat.

STUDIU Aproape 85% dintre romani cred ca statul creeaza mai multe probleme decat rezolva

Aproape 85% dintre romani cred ca statul creeaza mai multe probleme decat rezolva, iar 77,4% cred ca statul este cel mai prost administrator, majoritatea considerand ca autoritatile cheltuiesc prea putin cu sanatatea, sistemul de pensii, invatamantul si asigurarile pentru somaj, potrivit unui studiu.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati culturale si ale societatii civile, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Rusia a efectuat mai multe teste de rachete balistice

Rusia a efectuat, joi, mai multe teste de rachete balistice, in cadrul unor exercitii militare supervizate de Vladimir Putin. Fortele militare ruse au efectuat un tir de racheta balistica intercontinentala de tip.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )