Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mai multi elevi ai unui liceu din Arges au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa o altercatie cu spray lacrimogen. Incidentul a avut loc pe holul institutiei

Adevărul Adevărul,
Mai multi elevi ai unui liceu din Arges au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa o altercatie cu spray lacrimogen. Incidentul a avut loc pe holul institutiei

Miercuri, mai multi elevi ai unui liceu din Costesti - judetul Arges au acuzat stari de rau dupa ce trei dintre colegii lor au intrat intr-o altercatie in care s-a folosit un spray lacrimogen. continuă pe Adevărul

Enervat la culme ca elevii continua sa fumeze langa parcul de langa scoala, directorul unui liceu din Timisoara a luat o masura inedita. A fost o gluma! (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse in parcul de langa Liceul Jean Louis Calderon, din Timisoara. Enervat la culme ca elevii continua sa fumeze, in ciuda avertismentelor sale, directorul institutiei a luat un.

Scene revoltatoare la un liceu din Brasov! Profesoara umilita de eleva in fata clasei

Scene revoltatoare petrecute la un liceu din Brasov! O profesoara este batjocorita de o eleva, in sala de clasa, in fata celorlalti colegi. Imaginile au fost postate pe o retea sociala chiar de.

Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Cum arata Klaus Iohannis, cel de-al patrulea lider al tarii noastre, in tinerete? Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019. Cum arata Klaus Iohannis in tinerete Klaus Werner Iohannis 60 de ani), nascut in Sibiu, in 1959, este un politician roman de etnie germana. El ocupa functia de presedinte al Romaniei din data de .

Doi elevi ai Scolii de Politie din Campina au fost dati afara dupa ce au fost prinsi cu 70 de plicuri de droguri Cei doi urmau sa devina, de luna viitoare, agenti de politie

Doi elevi ai Scolii de Politie Vasile Lascar de la Campina au fost dati afara, dupa ce au fost prinsi cu droguri in urma unui control care a avut loc in camerele de camin marti, 1 octombrie, scrie Ziarul Incomod.

Tragedie intr-un parc de distractii! Doi tineri au murit si mai multi au fost grav raniti dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a prabusit

Vacanta tragica pentru doi tineri care au plecat intr-un parc de distractii din Mexic! Cei doi si-au pierdut viata, iar mai multe persoane au fost grav ranite, dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a desprins de.

Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Infarctul miocardic acut apare tot mai des in cazul oamenilor tineri, explica prof. Dragos Vinereanu, seful sectiei Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, potrivit libertatea. ro. Avem.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua.

Declaratie uluitoare a unui primar din Mehedinti. Edilul le-a spus cetatenilor prezenti la un eveniment ca pentru ajunge la bani e nevoie de voturi

Declaratie uluitoare a primarului comunei Prunisor din judetul Mehedinti, care a fost protagonistul unui moment de sinceritate absoluta. Edilul le-a spus participantilor la un eveniment ca pentru a ajunge la bani.

Urs prins intr-un gard, la marginea unui sat din Vrancea, salvat dupa o zi

Un urs de circa o suta de kilograme care ramasese prins intr-un gard, in satul Coza din judetul Vran.

Cea mai mare companie de telefonie si internet din Bulgaria, Vivacom, ar putea fi vanduta cu peste 1 miliard Euro

Cea mai mare companie de telecomunicatii din Bulgaria, Vivacom, a primit doua oferte de cumparare de peste 1 miliard de euro fiecare, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )