Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai multi luptatori ai IPJ Constanta au fost implicati intr-un scandal pe o plaja

Antena3 Antena3,
Mai multi luptatori ai IPJ Constanta au fost implicati intr-un scandal pe o plaja

Mai multi luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale de la IPJ Constanta au fost implicati, duminica, intr-un scandal izbucnit pe o plaja din Constanta, dupa ce acestia ar fi fost agresati de un grup. continuă pe Antena3

Sondaj IRES:82% dintre romani ar prefera ca Bacalaureatul sa fie promovat de mai putini elevi, dar bine pregatiti, decat de mai multi elevi, dar mai slab pregatiti

Aproximativ 82% dintre romani considera ca ar fi mai bine ca examenul de Bacalaureat sa fie promovat de mai putini elevi, dar mai bine pregatiti, decat mai multi si mai slab pregatiti, in timp ce 14% ar prefera ca promovabilitatea sa fie mai mare, chiar daca e in detrimentul calitatii, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) citat de Agerpres.

Rusia: cel putin 12 persoane au murit si 19 au fost ranite intr-un accident rutier

Cel putin 12 persoane au murit in Rusia, iar alte 19 au fost rinite in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit agentiei de stiri Interfax.

Rusia: cel putin 18 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un accident rutier

Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, iar alte 25 au fost ranite in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit agentiei de stiri Interfax.

Cel putin 38 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas din Irak

Cel putin 38 de persoane au fost ucise vineri seara intr-un atentat sinucigas care a vizat o cafenea din Kirkuk, in nordul Irakului, conform medicului legist Chakour Ahmed Ibrahim, citat de AFP, conform.

Egipt: un politist a fost omorat intr-un atac in Sinai

Persoane inarmate au ucis un politist egiptean vineri, intr-un atac cu grenada la un punct de control in Sinai, potrivit unor surse medicale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )