Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai multi rechini au ajuns aproape de o plaja din SUA: Oamenii au iesit de urgenta din apa, dar au asistat la un moment sangeros(VIDEO)

B1 B1,
Mai multi rechini au ajuns aproape de o plaja din SUA: Oamenii au iesit de urgenta din apa, dar au asistat la un moment sangeros(VIDEO)

Momente de panica pe plaja Cape Code din statul american Massachusetts. inotatorii au fost nevoiti sa iasa de urgenta din apa dupa ce mai multi rechini au aparut in apropierea coastei,. continuă pe B1

Stafilococ auriu, depistat in piureul mancat de mai multi copii, la o pensiune din Paltinis

Specialistii Directiei de Sanatate Publica DSP) Sibiu au anuntat, miercuri, ca au depistat Stafilococ auriu in piureul de cartofi servit la pensiunea din Paltinis unde a aparut in 10 august un.

Lituania a receptionat prima livrare de gaze lichefiate din SUA

O nava specializata in transportul de gaze naturale lichefiate GNL) a ajuns ieri in portul Klaipeda, Lituania, cu prima livrare de GNL provenita de la terminalul Sabine Pass din SUA, rezultatul unui acord destinat reducerii dependentei de Rusia si consolidarii relatiilor cu Washington, pe fondul cresterii tensiunilor in regiune, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Amalia Enache, reactie uluitoare la legea potrivit careia mamele cu mai multi copii vor putea iesi mai repede la pensie

Amalia Enache a reactionat, pe Facebook, la anuntul ministrului Muncii privind modificarea legii pensiilor, in sensul ca femeile cu trei sau mai multi copii se vor putea pensiona cu sase ani mai.

UNICEF: Tot mai multi copii, folositi drept bombe umane de islamisti in Nigeria

UNICEF avertizeaza ca tot mai multi copii, in special fete, sunt folositi de gruparea islamista Boko Haram drept bombe umane in nord-estul Nigeriei. Conform unui comunicat emis la Geneva.

VIDEO Monument al lui Cristofor Columb din SUA, vandalizat de extremistii de stanga

Un monument vechi de 225 de ani din SUA ce il comemoreaza pe Cristofor Columb a fost vandalizat luni in Statele Unite, incidentul venind in contextul unui scandal national privind statuile si monumentele confederate, scrie The Hill. Un clip video arata cum monumentul e lovit cu barosul, iar naratorul spune ca exploratorul spaniol este responsabil de sclavagism si exploatare capitalista.

Ministerul Educatiei cauta inspectori scolari generali, dupa ce mai multi sefi de inspectorat au fost demisi

Ministerul Educatiei a anuntat organizarea selectiei cadrelor didactice pentru ocuparea, in anul scolar 2017-2018, unor functii de conducere din inspectoratele scolare judetene, dupa ce au fost demisi 14 inspectori generali, iar alte posturi de adjuncti sunt vacante, unele temporar, scrie News. ro.

Un actor din SUA a fost injunghiat mortal pe strada, in fata sotiei sale. Nu pot sa cred ca vorbesc despre el la trecut

Un barbat a fost injunghiat mortal in fata sotiei sale in timp ce se plimbau pe strazile din Brooklyn, SUA. Actorul si scenaristul George Caroll, in varsta de 42 de ani, si sotia.

Experiment: Un primar din SUA a pretins ca este om al strazii. Ce a descoperit

Primarul orasului Salt Lake City, din statul american Utah, a pretins vreme de doua zile ca este un om fara adapost. Si asta pentru ca voia sa ia in cunostinta de cauza o decizie in privinta.

VIDEO LIVE Marea Eclipsa din SUA este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. Da click pentru a o urmari in direct!

Locuitorii din America de Nord si America Centrala asteapta cu nerabdare prima eclipsa totala de Soare care este vizibila din tarile lor in ultimii 99 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )