Libnet.ro
UNICEF

08:00

UNICEF: Tot mai multi copii, folositi drept bombe umane de islamisti in Nigeria

B1 B1,
UNICEF: Tot mai multi copii, folositi drept bombe umane de islamisti in Nigeria

UNICEF avertizeaza ca tot mai multi copii, in special fete, sunt folositi de gruparea islamista Boko Haram drept bombe umane in nord-estul Nigeriei. Conform unui comunicat emis la Geneva. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu: Prin noua lege, femeile care au trei sau mai multi copii se vor pensiona mai repede

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti, la Antena 3, ca viitoarea Lege a pensiilor, aflata in pregatire, va aduce facilitati si pentru femeile care au cel putin trei copii.

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob.

Mamele care au mai mult de trei copii s-ar putea pensiona mai repede. Vasilescu: Mi-au spus femei ca vor sa mai nasca pentru a beneficia

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti, la Antena 3, ca noua lege a pensiilor va prevedea ca femeile cu trei sau mai multi copii se vor putea pensiona cu sase ani mai repede, explicand ca aceasta masura a facut unele persoane sa o abordeze si sa-i spuna ca se gandesc sa mai nasca pentru a putea beneficia de aceasta prevedere.

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Anul trecut in Kuweit au fost 54 de grade, cea mai mare temperatura inregistrata in afara desertului californian Death Valey care inca detine recordul oficial. Anul acesta de doua ori s-a depasit 53,5 grade Celsius, In Iran si Pakistan si in mai multe localitati este depasit constant pragul de 50 de grade in iunie, iulie si august. 2016 a fost confirmat ca fiind cel mai cald an de cand se fac masuratori meteo, iar diverse studii arata ca in Orientul Mijlociu in cateva zeci de ani va fi atat de cald, incat regiunea va fi de nelocuit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )