Libnet.ro
UNICEF

23:00

A mai MURIT un om al PACII! Unul dintre cei mai apreciati GANDITORI ai secolului ne-a parasit (FOTO)

B1 B1,
A mai MURIT un om al PACII! Unul dintre cei mai apreciati GANDITORI ai secolului ne-a parasit (FOTO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati ganditori francezi impotriva violentei, razboiului si totalitarismului, Pierre Hassner, s-a stins din viata, sambata, la Paris, a anuntat Institutul de Studii Poli. continuă pe B1

Un camerunez de 21 de ani a mers la unul dintre cei mai bogati romani si l-a intrebat imi dai si mie cateva mii de euro sa plec in concediu? Ce a urmat

Anatole Abang 21 de ani) nu va ajunge la FCSB din cauza pretentiilor financiare. Chemat de Becali de la Ploiesti la Bucuresti, Abang a ajuns cu doua ore mai tarziu decat ora stabilita cu omul de afaceri, iar.

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru a fost amendat de politistii din Paris cu 135 de euro, pentru ca a fost prins ca statea pe telefon, la volan. Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca.

Paginademedia.ro: Kanal D, n discutii cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanti jucatori din online

Discutii intre doi jucatori importanti de pe piata media - anunta Paginademedia. ro, care precizeaza ca, potrivit informatiilor sale, grupul Dogan care opereaza postul de televiziune Kanal D), este in tratative cu Internet Corp pentru o eventuala tranzactie.

Morgan Freeman, acuzat de hartuire si comportament neadecvat de mai multe femei

Morgan Freeman este unul dintre cei mai buni si apreciati actori americani, insa cu toate acestea, nu este nici el lipsit de scandaluri. Opt femei l-au acuzat pe actor de hartuire sexuala si comportament.

Doliu in lumea sindicala. A murit un cunoscut lider Cartel Alfa

Sindicalistul a luptat timp de aproape trei decenii pentru drepturile salariatilor salajeni, fiind unul dintre cei mai vocali presedinti de sindicat.

Cum a ajuns Stefan cel Mare sa lupte umar la umar cu cel mai mare dusman al sultanului otoman Mahomed al II-lea

Uzun Hasan a fost unul dintre cei mai mari domnitori azeri si unul dintre cei mai mari dusmani al Imperiului Otoman. in anul 1472, Hasan a atacat Imperiul Otoman, primind sprijin si din partea lui Stefan cel Mare. Acesta a obtinut cateva victorii importante, insa in cele din urma a trebuit sa se recunoasca infrant.

Eurobarometru PE: sprijinul fata de UE este la un nivel record, cu un an naintea alegerilor europene din luna mai 2019/ Romnii sunt printre cei mai optimisti n privinta viitorului UE

Cel mai recent sondaj Eurobarometru arata ca 67% dintre europeni comparativ cu 64% in Octombrie 2017, in cadrul studiului Eurobarometru anterior), respectiv 71% dintre romani 61% in Octombrie 2017) considera ca tara lor a beneficiat de pe urma calitatii de membra a UE. Nivelul de 67% este unul record in ultimii 35 de ani. Romanii sunt printre cei mai optimisti in privinta viitorului UE, 52% fata de 38% in Octombrie 2017) considerand ca lucrurile merg in directia buna in UE, in timp ce media europeana este de 32%.

INEDIT! Preotul Constantin Necula va alerga la MARATON pentru o cauza caritabila: Nu am mai alergat la un maraton, desi sunt intr-un maraton continuu.

Unul dintre cei mai populari si iubiti preoti romani, Constantin Necula mai face un gest ce-i sporeste simpatia publicului. Prelatul a decis sa isi lase pentru cateva ore, sambata, sutana si sa se.

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )