Libnet.ro
UNICEF

23:00

MAI: Peste 4.800 de patrule, in fiecare zi, pe strazile din Romania. Numarul infractiunilor este in scadere

România Liberă România Liberă,
MAI: Peste 4.800 de patrule, in fiecare zi, pe strazile din Romania. Numarul infractiunilor este in scadere

Ministerul Afacerilor Interne anunta ca, in primele doua luni ale acestui an, numarul infractiunilor a scazut semnificativ. Acest fapt se datoreaza si numarului mare de patrule de politie si jandarmerie care actioneaza, zilnic, in strada. continuă pe România Liberă

Egiptul a mai cumparat 120.000 de tone de grau din Romania la un pret de 184,38 dolari pe tona

Pentru a doua oara in decurs de o saptamana, Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a mai cumparat 120. 000 de tone de grau din Romania, in conditiile in care cotatiile futures la Bursa de la Chicago au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, transmite Bloomberg.

O noua gluma pe tema Internetului din Romania: Ce este testul de viteza al lui Bernie Sanders

Comentariul candidatului pentru investitura democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din Romania a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare. Astfel, a luat nastere pagina Bernie Speed Test, unde internautii cu ce viteza navigheaza pe internet.

ANSVSA: Laptele de la fermele din Romania NU e contaminat cu E-coli

Laptele provenit din toate fermele din Romania este un lapte conform si poate pleca fara probleme catre procesare, iar primele rezultate pe analizele prelevate de la fermele din Arges si Dolj sunt negative.

FOTO. 39 de ani de la cel mai grav cutremur din Romania: 4 martie 1977

In 4 martie 1977, la ora 21. 22, un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter a lovit Romania, omorand peste 1500 de oameni si ranind,in toata tara, peste 11.

Ce a patit in direct o prezentatoare tv din Romania. Cum s-a trezit cu sanii pe dinafara. VIDEO

Raluca Dumitru face senzatie in fiecare dimineata la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, atat prin dansurile sale provocatoare, cat si prin retetele sale delicioase, scrie antenastars. ro. Astazi,.

Scene violente intr-un liceu din Romania. Jandarmii au intervenit in apararea unei eleve de 15 ani

O eleva de 15 ani de la un liceu din Targoviste a fost lovita joi de un coleg mai mare pe holurile institutiei de invatamant, conflictul fiind aplanat in urma interventiei unui echipaj de jandarmi care.

O firma mare auto pleaca din Romania

A renuntat la contractul cu Forza Rossa, importatorul de pe piata locala, controlat de Ion Bazac, fostul ministru al sanatatii si Camelia Bazac, scrie zf. ro. nu mai are in prezent.

(P) Burse de pana la 35% oferite de programul de Executive MBA, nr. 1* din Romania

WU Executive Academy programul de EMBA al Vienna University, cea mai mare universitate de business din Europa ofera burse de pana la 35% aprox. 000 Eur) pentru programul organizat in Bucuresti. Recunoscut ca fiind cel mai bun.

Business Report: Vanzarile de smartphone-uri din Romania s-au dublat in ultimii doi ani. Romanii incep sa prefere telefoanele la liber; Cand isi baga statul coada se alege praful inclusiv de companiile la care este actionar majoritar; Romania risca din n

Care este averea Casei Regale Regele Mihai a transmis miercuri un mesaj potrivit caruia fiica sa, printesa Margareta va gasi forta si intelepciunea de a-l reprezenta. OMV inchide pentru revizie doua rafinarii, una fiind Petrobrazi Ploiesti. De unde ia Petrom carburantii vanduti in Romania OMV Petrom va inchide, timp de o luna.

Incredibil! Scoala din Romania la care iti poti inscrie copilul doar daca unul dintre parinti a absolvit acolo

Un liceu din Timisoara a gasit un criteriu inedit de a-si selecta elevii. Una din conditiile pe care cei care se inscriu in clasa 0 trebuie sa le indeplineasca este ca parintii, bunicii sau tutorii sa fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )