Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO. 39 de ani de la cel mai grav cutremur din Romania: 4 martie 1977

România Liberă România Liberă,
FOTO. 39 de ani de la cel mai grav cutremur din Romania: 4 martie 1977

In 4 martie 1977, la ora 21. 22, un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter a lovit Romania, omorand peste 1500 de oameni si ranind,in toata tara, peste 11. continuă pe România Liberă

Egiptul vrea sa cumpere grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, vrea sa cumpere din nou grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, informeaza Bloomberg.

Pretul cuprului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Pretul cuprului a crescut ieri, la Bursa Metalelor din Londra LME), pana la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, pe fondul sporirii apetitului la risc in baza semnelor de redresare a pietei imobiliare din China, a unor date economice imbunatatite privind SUA si a avansului din ultima vreme a cotatiilor petroliere.

Cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Cel mai vechi martisor din Romania se pare ca dateaza din anul 1879 si are forma unei inimi din argint. Printre aceste martisoare de colectia se numara si unul din 1898, care are forma unei randunici in.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din zona euro a scazut usor in ianuarie, la 10,3%, de la 10,4% in decembrie, anunta Oficiul European de Statistica Eurostat), aratand ca acest indicator a ajuns la cel mai redus nivel din august 2011 pana in prezent.

Clasamentul Forbes: Numarul miliardarilor a scazut usor, Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume / Cea mai tanara miliardara este o norvegianca de 19 ani

Numarul miliardarilor a scazut usor in acest an in lume, pentru prima oara din 2009, la fel ca si averea lor globala, potrivit revistei Forbes, care precizeaza ca americanul Bill Gates ramane cel mai bogat om al planetei, potrivit AFP.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au inregistrat o crestere de 6,98%, raportata la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui sectorial BET-FI, in perioada 19-26 februarie 2016.

GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Regele Mihai este un simbol, unicul supravietuitor dintre sefii de stat europeni din Al Doilea Razboi Mondial, care a lasat in urma sa in imagini o intreaga istorie. Regele Mihai a anuntat miercuri ca este grav bolnav si ca se retrage din viata publica Hotnews. ro va prezinta in continuare o galerie foto in care sunt prezentate cele mai importante momente din viata Regelui.

FOTO Un oltean din Bals spune ca este cel mai mare fan al echipei Universitatea Craiova: si-a vopsit casa in alb-albastru

Marin Dima, in varsta de 67 de ani, din Bals, este cel mai mare fan al Universitatii Craiova. Olteanul si-a vopsit casa in alb-albastru, iar o camera a transformat-o in altar pentru echipa lui de suflet.

Reportaj emotionant al BBC despre Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman. Cred ca sunt cel mai sarac doctor din lume

Este unul dintre cei mai cunoscuti medici neurochirurgi din Romania. La cei 82 de ani nu a renuntat la medicina, mergand in fiecare zi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala pentru a salva vieti. Leon.

Care este semnificatia martisorului si cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Care este semnificatia martisorului, dar mai ales cum arata cel mai vechi martisor descoperit in tara noastra, care a implinit137 de ani. Iata numai cateva dintre cele mai interesante lucruri despre Martisor, traditie veche de mii de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )