Libnet.ro
UNICEF

01:05

E mai puternica decat chimioterapia. A congelat acest fruct si viata i s-a schimbat

Antena3 Antena3,
E mai puternica decat chimioterapia. A congelat acest fruct si viata i s-a schimbat

Lamaile congelate sunt mai benefice decat credeai, acestea au un efect de 10. 000 mai eficient decat chimioterapia. Potrivit studiilor recente, o cura cu lamai congelate poate preveni cancerul la san. Cojile de lamaie. continuă pe Antena3

Femeia moderna este de doua ori mai stresata decat barbatul: ce o scoate din minti si riscurile la care este predispusa

Un studiu de amploare realizat in toata lumea a scos la iveala faptul ca femeia moderna este de aproape doua ori mai stresata decat barbatul. Cercetatorii sunt de parere ca incercarea de a jongla cu sarcinile de la job, treburile casnice si ingrijirea copiilor, este principalul motiv care scoate femeile din minti, la propriu.

Divortul sotilor Adamescu. Avocatii omului de afaceri spun ca sotia sa are o avere mai mare decat pretinde (VIDEO)

Sotia lui Dan Adamescu se bucura de o avere mult mai mare decat pretinde. O spun avocatii omului de afaceri, unul dinte cei mai bogati din Romania, aflat acum in inchisoare. Dan Adamescu se.

Una calda, alta rece. Temperaturile vor fi mai scazute decat normalul acestei perioade (VIDEO)

De marti vom avea mai putine ploi, dar se raceste vremea. Temperaturile vor fi cu pana la 5-6 grade mai scazute decat ar fi normal in aceasta perioada. in Capitala, termometrele vor fi ce.

SNR, operatorul care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere de 16 ori mai mare decat in 2014: Peste 6,3 milioane euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR/Radiocom), operatorul national care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere neta de peste 28,2 milioane lei peste 6,3 milioane de euro), de 16 ori mai mare decat in 2014, cand pierderea neta a fost de peste 1,7 milioane lei, arata datele afisate la Ministerul de Finante. Cifra de afaceri a fost de peste 280,6 milioane lei in 2015, in scadere cu 15,3% fata de anul anterior.

ALEGERI LOCALE 2016: Prezenta la vot, mai mica decat in 2012

Numarul alegatorilor care au iesit la vot in 2016 este mai mic decat cel din 2012, arata datele Biroului Electoral Central BEC).

Curiozitati la vot: Bucuresti, singurul loc din tara in care femeile au fost mai harnice decat barbatii la vot pana la ora 11.00

Bucuresti este singurul loc in care numarul femeilor care au votat pana la ora 11. 00 este mai mare decat numarul barbatilor, potrivit BEC. Astfel in Capitala, au votat peste 70. 000 de femei, fata de circa 64. 000 de barbati.

Transportul feroviar, de ce este mai riscant decat calatoria cu avionul

La un sondaj superficial realizat in randul cunoscutilor nostri, probabil vom afla ca mijlocul de transport de care se teme majoritatea este avionul. Asta in pofida studiilor care arata ca mai multi oameni si-au pierdut viata in accidente de masina.

Cea mai puternica forta de vindecare: 7 cai sa activezi campul inimii

Fiecare cauza a unei boli isi are originea in dezechilibrul din sistemele energetice ale corpului, mai exact la interactiunea modului in care inima comunica cu creierul si cu corpul. Rezolva aceasta problema si va.

Amenintarile prezentului, mai complexe decat in Razboiul Rece

Statele Unite ale Americii fac eforturi pentru a sustine dezvoltarea fortelor militare romane astfel incat sa devina un aliat NATO si mai puternic, a afirmat astazi ambasadorul SUA in tara noastra, Hans Klemm.

Alegeri locale 2016. in asteptarea rezultatelor finale. Decebal Fagadau este primar, iar PSD si PNL au scor strans. Un independent, mai votat decat ALDE

Numaratoarea oficiala a voturilor de la alegerile locale din 5 iunie 2016 nu s-a incheiat, desi rezultatele sunt deja cunoscute, in proportie covarsitoare. Dar pana la confirmarea de catre Biroul Electoral Central si la ajustarea procentelor obtinute, ierarhia candidatilor nu mai poate fi schimbata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )