Libnet.ro
UNICEF

05:00

Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Antena3 Antena3,
Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Cladirea celui mai mare laser din lume va fi construita la Magurele pe amortizoare seismice, pentru a se evita un dezastru ce ar putea fi provocat de vibratii, iar corpul dedicat fasciculului gama va avea nu mai. continuă pe Antena3

Cel mai mare laser din lume incepe aventura de la Magurele: se inagureaza santierul constructiei unde va fi ELI-NP

Constructia superlaserului de la Magurele, ELI-NP, va incepe in perioada urmatoare, maine. 14 iunie, urmand sa fie inaugurat santierul.

Cand incepe WWDC 2013, cel mai mare eveniment Apple, si cand se lanseaza iOS 7, Mac OS X 10.9 si iRadio de la Apple?

Cand incepe WWDC 2013? este o intrebare cu un raspuns simplu, direct, dar poate cea mai importanta: Cand se lanseaza iOS 7 si Mac OS X 10. 9? va primi raspuns abia la WWDC 2013, cel mai important eveniment Apple din acest an. Mai este preconizat si iRadio, serviciul de audio streaming.

Vodafone discuta preluarea Kabel Deutschland, cel mai mare operator de TV prin cablu din Germania

Vodafone discuta preluarea Kabel Deutschland, celui mai mare operator de televiziune prin cablu din Germania, cu o piata de capital de peste 7 miliarde de euro. Dupa compania britanica de telecomunicatii a confirmat.

Subiectele Zilei: Cazul Posta Romana: Bani grei pentru reparatii scumpe si tratamente inexistente; Incepe constructia laserului de la Magurele. Cum va arata cel mai mare proiect de cercetare din Europa; Dezvaluirile fostilor parteneri ai lui Voiculescu

Zgarie-norii Romaniei: Sky Tower, cea mai inalta cladire, turnul combinatului din Baia Mare, mai mare ca Turnul Eiffel. Cazanciuc, despre numirea la CEDO: Daca Iulia Motoc s-a prezentat cel mai bine, ea va fi aleasa. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

Justin Timberlake lanseaza coperta celui mai nou single Tunnel Version!

Justin Timberlake prezinta coperta noului single Tunnel Vision, pe care il va lansa pe 15 iulie. Piesa produsa de Timberlake este al treilea single de pe albumul lui de platina numit The 20/20 Experience, care a inregistrat cele mai multe vanzari anul acesta. In timp ce piesa Mirrors este in prezent in top 10 .

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE in aprilie

Romania s-a situat pe primul loc in Uniunea Europeana la cresterea productiei industriale in luna aprilie, comparativ cu perioada similara din 2012, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 0,6% in zona.

Circulatia vehiculelor cu masa totala mai mare de 7,5 tone, restrictionata

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, in perioada 15 iunie - 15 septembrie, circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa in zilele de vineri, sambata, duminica si de sarbatoare legala, pe mai multe sectoarele de drum.

Vodafone vrea sa preia Kabel Deutschland, cel mai mare operator TV prin cablu din Germania

Grupul britanic de telecomunicatii Vodafone discuta preluarea Kabel Deutschland, cel mai mare operator de televiziune prin cablu din Germania, cu o capitalizare de piata de peste 7 miliarde euro, transmite Bloomberg, citat de Mediafax .

Comisia pentru reviziuirea Constitutiei: Consiliul Superior al Magistraturii cere independenta mai mare pentru procurori

In cadrul dezbaterilor de miercuri de la Comisia Parlamentara pentru revizuirea Constitutiei, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a cerut independeta mai mare pentru procurori, relateaza Agerpres.

Noua Constitutie: Cel propus de partidul/alianta cu cel mai mare numar de mandate, desemnat ...

Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, luni, un amendament USL potrivit caruia presedintele il desemneaza drept candidat la functia de premier pe reprezentantul propus de partidul, respectiv alianta politica care a participat la alegeri si a obtinut cel mai mare numar de mandate parlamentare, informeaza Mediafax. Astfel, articolul 103, alineatul 1), care in Constitutia actuala are urmatorul continut: Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )