Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comisia pentru reviziuirea Constitutiei: Consiliul Superior al Magistraturii cere independenta mai mare pentru procurori

B1 B1,
Comisia pentru reviziuirea Constitutiei: Consiliul Superior al Magistraturii cere independenta mai mare pentru procurori

In cadrul dezbaterilor de miercuri de la Comisia Parlamentara pentru revizuirea Constitutiei, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a cerut independeta mai mare pentru procurori, relateaza Agerpres. continuă pe B1

CSM ii cere lui Crin Antonescu acces la sedintele Comisiei pentru reviziuirea Constitutiei.

Consiliul Superior al Magistraturii ii va solicita presedintelui Senatului, Crin Antonescu, sa invite reprezentanti ai CSM la sedintele Comisiei comune a Camerei Deputatilor si a Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, in special la acelea in care se discuta arhitectura constitutionala a Autoritatii Judecatoresti, se arata intr-un comunicat de presa emis de CSM. Plenul CSM a suplimentat ordinea de zi a sedintei de luni si a hotarat, cu unanimitate de .

Comisia pentru revizuirea Constitutiei a votat reducerea mandatului presedintelui la patru ani

In urma cu putin timp, Comisia pentru revizuirea Constitutiei a votat reducerea mandatului presedintelui la patru ani. Amendamentul ramasese restant in ultima sedinta a Comisiei, care a avut loc joi, cand nu a .

Articolul referitor la combaterea traseismului va fi votat in Comisia pentru revizuirea Constitutiei

Articolul referitor la combaterea trasesimului politic a fost rediscutat si va fi votat cu siguranta, spune Crin Antonescu, presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei. Asta inseamna ca cel care isi da.

Comisia pentru afaceri europene a avizat proiectul de reglementare a Rasdaq

Comisia pentru afaceri europene si-a dat, joi, avizul pozitiv in ceea ce priveste proiectul de desfiintare a Rasdaq, dupa ce, acesta a fost avizat, marti, de catre Comisia economica, industrii si servicii.

CSM vrea sa participe la discutiile referitoare la revizuirea Constitutiei

Consiliul Superior al Magistraturii doreste sa ia parte la discutiile privind revizuirea Constitutiei. CSM a anuntat ca ii va cere lui Crin Antonescu sa-i invite reprezentantiii la lucrarile comisiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )