Libnet.ro
UNICEF

22:00

Majoritatea covarsitoare a germanilor il prefera pe Barack Obama.

România Liberă România Liberă,
Majoritatea covarsitoare a germanilor il prefera pe Barack Obama.

Cei mai multi cetateni germani prefera o victorie a democratului Barack Obama in scrutinul prezidential din Statele Unite, la Berlin fiind cunoscute foarte putine despre republicanul Mitt Romney, scrie Der Spiegel, in editia online, citat de Mediafax. Rezultatele celui mai recent sondaj efectuat de Institutul Forsa nu sunt deloc surprinzatoare. Germanii il prefera pe candidatul democrat. Pentru multi germani, republicanii sunt suspecti: prea incapatanati, crestini conservatori, cu mentalitate . continuă pe România Liberă

Guvernatorul republican din New Jersey l-a laudat pe Barack Obama pentru felul exceptional in care a gestionat problema uraganului

Guvernatorul republican din New Jersey, Chris Christie, unul dintre cei mai asprii critici ai lui Barack Obama, l-a laudat pe presedintele democrat pentru felul in care a gestionat problema uraganului Sandy, care a facut ravagii in statul sau, noteaza Reuters.

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini. / Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului si au ars transformatoarele. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

Barack Obama s-a deplasat in New Jersey pentru a vedea daunele provocate de uragan.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit miercuri in New Jersey, unul dintre statele grav afectate de Uraganul Sandy, pentru a evalua pagubele impreuna cu guvernatorul Chris Christie, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Avionul Air Force One a aterizat la ora 13. 00, ora Romaniei) in Atlantic City. Barack Obama, care a suspendat pana joi participarea la evenimente electorale, va ramane trei ore si jumatate in acest oras pentru evaluarea daunelor produse de uragan.

Barack Obama A DECRETAT stare de CATASTROFA MAJORA in 3 state. Vezi care sunt.

UPDATE: Pe langa starea de catastrofa majora decretata de presedintele Barack Obama in statele New York si New Jersey, liderul de la Casa Alba a instaurat stare de catastrofa majora si in statul North Carolina, potrivit Realitatea TV. _ _ _ _ Presedintele american Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York, devastat de uraganul Sandy, relateaza AFP, citat de Mediafax. Aceasta decizie permite accesul la fondurile federale al persoanelor afectate in comitatele .

Barack Obama: Prioritatea o reprezinta salvarea de vieti omenesti, nu alegerile.

Presedintele american Barack Obama a avertizat, luni, ca uraganul Sandy, asteptat pe coasta de est a SUA, va avea impact asupra a milioane de oameni si i-a indemnat pe locuitori sa tina seama de apelurile la evacuari si precautie lansate de autoritati, transmit Reuters si AP, citate de Mediafax. Obama, care si-a intrerupt campania electorala din cauza uraganului, a subliniat de asemenea intr-o declaratie pentru presa ca nu este preocupat de impactul acestuia asupra alegerilor si ca .

Alegeri SUA: Europa ar vota in proportie de 90% cu Barack Obama

Peste 90% dintre europeni l-ar vota pe presedintele american in exercitiu, Barack Obama, potrivit unui sondaj realizat de YouGov, realizat in sapte tari europene - Marea Britanie, Franta, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia si Finlanda, informeaza Novinite.

Barack Obama s-a deplasat in New Jersey pentru a vedea daunele provocate de uragan

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit miercuri in New Jersey, unul dintre statele grav afectate de Uraganul Sandy, pentru a evalua pagubele impreuna cu guvernatorul Chris Christie, informeaza AFP citata de Mediafax.

LIVE VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York, un dig s-a rupt de pe raul Hackensack

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP.

LIVE VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 00 Cel putin 16 persoane au fost ucise in Statele Unite si in Canada14:15 Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 45 Uraganul Sandy a ucis cel putin 18 persoane in New York, a anuntat primarul orasului, Michael Bloomberg. Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )