Libnet.ro
UNICEF

09:15

Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba.

România Liberă România Liberă,
Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba.

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a obtinut anul acesta premiul Saharov, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, la Casa Alba, relateaza Mediafax. Statele Unite se alatura oamenilor din Pakistan pentru a celebra curajul Malalei si hotararea ei de a promova dreptul tuturor fetelor de a merge la scoala si de a realiza propriile dorinte, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, adaugand salutam eforturile Malalei pentru realizarea acestor . continuă pe România Liberă

Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a supravietuit unei tentative de asasinare in urma cu un an, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, in Biroul Oval de la Casa Alba, relateaza AFP.

Malala, castigatoarea Premiului Saharov, primita de familia Obama la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, sotia sa, Michelle, si fiica lor, Malia, s-au intalnit vineri in Biroul Oval de la Casa Alba cu pakistaneza Malala Yousafzai, tanara care anul trecut a supravietuit unei tentative de asasinare pusa la cale de talibanii pakistanezi.

Tanara Malala, primita de presedintele Barack Obama la Casa Alba

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a supravietuit unei tentative de asasinare in urma cu un an, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, in Biroul Oval.

Malala Yousafzai a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013

Malala Yousafzai, activista pakistaneza de 16 ani, a castigat, joi, Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013, informeaza CNN. Yousafzai a devenit cunoscuta pentru activismul sau pentru drepturile.

Talibanii pakistanezi saluta faptul ca Malala Yousafzai nu a primit Premiul Nobel pentru Pace: Nu a avut nicio realizare importanta

Talibanii pakistanezi au salutat faptul ca tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai nu a primit Premiul Nobel, anunta purtatorul de cuvant al Miscarii Talibanilor Pakistanezi, citat de.

Premiul Saharov i-a fost decernat adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de AFP.

Adolescenta Malala Yousafzai, distinsa cu Premiul Saharov pentru ca a militat in favoarea dreptului la educatie

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de.

Premiul Nobel 2013: Tanara Malala Yousafzai considera ca nu merita Premiul pentru Pace, la un an dupa atacul talibanilor

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, potrivit AFP, citat de Mediafax.

Malala Yousafzai: inca nu am facut suficiente lucruri pentru a castiga Premiul Nobel pentru Pace

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, informeaza AFP.

Adele, la mare cautare pentru petreceri private: Cantareata are de ales intre aniversarea modelului Kate Moss si a primei doamne a SUA, Michelle Obama

Cantareata briatnica Adele are de ales intre Kate Moss si Michelle Obama, artista fiind contactata pentru a canta la petrecerile aniversare ale celor doua. Adele are de ales intre a canta la petrecerea de 40.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )