Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mama copilului terorizat de Mos Nicolae face primele declaratii. Poate am exagerat putin

Antena3 Antena3,
Mama copilului terorizat de Mos Nicolae face primele declaratii. Poate am exagerat putin

Un filmuletin care un copil este terorizat de un barbat deghizat in Mos Nicolae aajuns viral pe internet si ingrijoreaza opinia publica. Barbatul costumat si inarmat cu o. continuă pe Antena3

Mama copilului terorizat de barbatul deghizat in Mos Nicolae: Am crezut ca e bine ce fac. Bunica da vina tot pe baietel

Mama copilului de 5 ani care a fost terorizat de un barbat constumat in Mos Nicolae a sustinut ca a crezut ca e bine ce face si ca ea nu l-a lovit niciodata, insa a recunoscut ca a.

Mama copilului terorizat de barbatul deghizat in Mos Nicolae: Am crezut ca e bine ce fac. Bunica da vina tot pe baietel (VIDEO)

Mama copilului de 5 ani care a fost terorizat de un barbat constumat in Mos Nicolae a sustinut ca a crezut ca e bine ce face si ca ea nu l-a lovit niciodata, insa a recunoscut ca a.

Mama copilului umilit de barbatul deghizat in Mos Nicolae: Am crezut ca e bine ce fac. Am exagerat, copilul e sufletul meu

Mama copilului de 5 ani care a plans in hohote la intalnirea cu Mos Nicolae, dupa ce barbatul deghizat l-a amenintat si a lovit in repetate randuri podeaua cu un bat, spune ca a crezut ca e bine ce face, insa recunoaste ca a exagerat si sustine ca nu si-a lovit sau maltratat niciodata baietelul, pe care il creste singura.

VIDEO UPDATEBistrita: Protectia Copilului si Politia demareaza anchete dupa ce au aparut imagini cu un baietel ce plange in hohote in timp ce este terorizat de un barbat imbracat in Mos Nicolae

Protectia Copilului Bistrita-Nasaud a declansat, vineri, o ancheta, in cazul unui baietel de 5 ani din comuna Bistrita Bargaului, care apare plangand intr-un material video, distribuit pe retelele de socializare, fiind traumatizat de un barbat costumat in Mos Nicolae, individul amenintandu-l si chiar lovindu-l cu o bata, informeaza Agerpres.

Politia a deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, in cazul copilului terorizat de un barbat imbracat in costum de Mos Craciun

Reprezentantii Politiei Judetene Bistrita-Nasaud au anuntat, vineri, ca s-au autosesizat in cazul copilului terorizat si amenintat cu un bat de un barbat costumat in Mos Craciun si au identificat persoanele care apar in inregistrarea pe care au primit-o de la autoritatile din Constanta.

MESAJE, SMS-URI, URARI SI FELICITARI DE MOS NICOLAE. Cele mai frumoase urari de Sfantul Nicolae

Mesaje, sms, urari si felicitari deSfantul Nicolaepentru toti cei care poarta numele de Nicolae sau derivate ale acestuia:Nicolaie, Nicole,.

Analiza oaselor lui Mos Nicolae a oferit rezultate surprinzatoare

Oasele lui Mos Nicolae au fost testate pentru prima oara prin datare cu carbon si au confirmat perioada istorica in care se crede ca a trait acesta. Sfantul Nicolae a fost celebrat pe 6 decembrie de catre crestini-ortodocsi. Acesta ar fi trait in Myra, Asia Mica Turcia din prezent), in secolul al patrulea. Sfantul era [].

Bata lui Mos Nicolae

Este interesant de analizat, mai ales de catre psihologii, de ce avem proiectia unui Mos Nicolae care are si o nuia pentru copiii neascultatori, desi acesta ar trebui sa fie o reprezentare a generozitatii si a bunatatii.

VIDEO Mos Nicolae a poposit in statiunea Sarata Monteoru. Le-a adus copiilor un foc de artificii si multe cadouri

Statiunea balneoclimaterica Sarata Monteoru a fost aseara gazda unui eveniment asteptat cu sufletul la gura de sute de copii. Cei mici au aflat de la scoala ca Mos Nicolae isi va trimite darurile chiar langa bradul impodobit de sarbatori in centrul statiunii.

Traditii si superstitii de Mos Nicolae

Marti seara copiii asteapta cu infrigurarea sosirea lui Mos Nicolae. Mosul stie ce au facut ei tot anul si-i va recompensa asa cum crede de cuviinta. Asa ca incearca sa alunge cat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )