Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mama politistului Gigina, mesaj pentru Oprea: Din ignoranta ta, mi-ai sters trecutul, viitorul si viata

Antena3 Antena3,
Mama politistului Gigina, mesaj pentru Oprea: Din ignoranta ta, mi-ai sters trecutul, viitorul si viata

Mama politistului Bogdan Gigina, mort in accident toamna trecuta, a postat un mesaj cutremurator la adresa fostului ministru Gabriel Oprea. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv. continuă pe Antena3

Mama politistului Bogdan Gigina, catre Gabriel Oprea: Erai Zeul care dicta. Mi-am pierdut unicul copil din ignoranta ta

Carmen Gigina, mama politistului Bogdan Gigina, care a murit in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a postat un mesaj dur pe Facebook in care il critica pe fostul ministru de Interne. Aceasta precizeaza ca din cauza ignorantei lui si-a pierdut unicul copil si a redus familia la zero.

Mi-am pierdut fiul din ignoranta ta! Mama lui Gigina, acuzatii extrem de grave la adresa lui Oprea: Ai redus la 0 o familie. Erai Zeul care dicta si tot Ministerul stie asta

Reactie dura a mamei politistului Bogdan Gigina dupa ce fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat ca acuzatia de ucidere din culpa pe care procurorii i-o aduc in acest caz i se pare de domeniul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Vladimir Putin. Noul ambasador al Rusiei s-a aflat la Cotroceni pentru prezentarea scrisorilor de acreditare (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis noului ambasador al Rusiei la Bucuresti ca, pentru dezvoltarea relatiei bilaterale, este nevoie de reconstruirea increderii si de respectarea dreptului.

O noua generatie, noi provocari pentru companii, din perspectiva Z

Generatia Millenials a tinut in ultima vreme capul de afis pentru numeroase dezbateri. S-au facut numeroase planuri pentru reconfigurarea procesului de recrutare, pentru motivarea lor si implicarea lor in organizatie, s-a discutat intens despre cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )