Libnet.ro
UNICEF

01:05

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola a fost ridicat

Antena3 Antena3,
Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola a fost ridicat

UPDATE: Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, Lucian Burlea a fost ridicat. -----La spitalul de Psihiatrie Socola au loc mai multe perchezitii intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor. continuă pe Antena3

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, dus cu mascatii la audieri

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola, din Iasi, intr-un dosar care vizeaza achizitii publice frauduloase si angajari ilegale, informeaza Mediafax.

DNA face perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Iasi fac, in aceasta dimineata, perchezitii in Iasi, surse judiciare declarandu-ne ca, printre locurile vizate, se numara Spitalul de Psihiatrie Socola, ancheta avand legatura cu achizitii publice si cu angajari de personal.

Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola. Ce ilegalitati s-au comis aici

La spitalul de Psihiatrie Socola au loc mai multe perchezitii intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii care ar fi avut loc in anul 2014. Procurorii DNA il au in vizor pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )