Libnet.ro
UNICEF

17:45

Manelistul Adrian Minune, implicat intr-un accident de circulatie. ul de 180.000 euro, avariat serios

Antena3 Antena3,
Manelistul Adrian Minune, implicat intr-un accident de circulatie. ul de 180.000 euro, avariat serios

Manelistul Adi Minune a fost implicat intr-un accident de circulatie, pe Calea Dorobanti din Capitala. Adi Minune, aflat la volanul unui , nu a acordat prioritate si a lovit o alta masina, condusa de o. continuă pe Antena3

Manelistul Adrian Minune, implicat intr-un accident de circulatie in Capitala

Manelistul Adi Minune a fost implicat intr-un accident de circulatie, pe Calea Dorobanti din Capitala. Adi Minune, aflat la volanul unui , nu a acordat prioritate si a lovit o alta masina, condusa de o.

Cantaretul Adrian Minune, implicat intr-un accident rutier.

Cantaretul de manele Adi Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in sectorul 1, masina pe care o conducea acesta, marca , fiind avariata dupa ciocnirea cu un alt autoturism, au declarat oficiali din Politie, potrivit Mediafax. Potrivit surselor citate, accidentul s-a produs in intersectia semaforizata Perla, unde masina lui Adi Minune s-a tamponat cu un Citroen. In urma impactului, nimeni nu a fost ranit, insa masina cantaretului are radiatorul spart si va fi .

FOTO Adi Minune, implicat intr-un accident rutier in Bucuresti

Cantaretul de manele Adi Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Sectorul 1, masina pe care o conducea acesta, marca , fiind avariata dupa ciocnirea cu un alt autoturism.

Adrian Minune a fost implicat intr-un accident rutier pe Calea Dorobanti: Nu ma doare sufletul

Manelistul Adrian Minune a fost implicat, marti, intr-un accident de circulatie in zona Calea Dorobanti din Bucuresti. in urma impactului, bolidul al manelistului a suferit pagube consistente. Niciuna.

Manelistul Adrian Minune, accident rutier cu

Cantaretul de manele Adrian Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Capitala, care nu s-a soldat cu victime, insa masina artistului, un autoturism marca , a fost grav avariata, a precizat, pentru Agerpres, Andrei Codau, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Adrian Minune a ramas fara permis pentru doua luni, dupa accidentul din Dorobanti

Adrian Minune a ramas doua luni fara permis de conducere, dupa ce a fost implicat intr-un accident la intersectia Calea Dorobanti cu Stefan cel Mare din capitala. Accidentul nu s-a soldat cu victime, insa.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier, la iesirea din Buzau

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs la iesirea din Buzau catre Braila, dupa ce un autoturism tip dubita, condus de un sofer din Galati, s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure si s-a ciocnit cu un Cielo care ii venea din fata.

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier, duminca dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat in limba engleza pe pagina de Facebook a vedetei. Anuntul ar fi fost facut de echipa de m.

Sora geamana a copilei ucise sambata intr-un accident rutier, externata din spital

Fetita de 11 ani din localitatea salajeana Surduc, care si-a pierdut sora geamana sambata seara intr-un cumplit accident de circulatie, nu numai ca a supravietuit accidentului, dar ea a si fost deja externata din spital.

O persoana a fost ranita intr-un accident cu doua masini, in Ploiesti

Un al doilea accident de circulatie s-a produs luni in Ploiesti. O persoana a fost ranita din cauza unui eveniment rutier in care au fost implicate doua masini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3142 seconds )