Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cantaretul Adrian Minune, implicat intr-un accident rutier.

România Liberă România Liberă,
Cantaretul Adrian Minune, implicat intr-un accident rutier.

Cantaretul de manele Adi Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in sectorul 1, masina pe care o conducea acesta, marca , fiind avariata dupa ciocnirea cu un alt autoturism, au declarat oficiali din Politie, potrivit Mediafax. Potrivit surselor citate, accidentul s-a produs in intersectia semaforizata Perla, unde masina lui Adi Minune s-a tamponat cu un Citroen. In urma impactului, nimeni nu a fost ranit, insa masina cantaretului are radiatorul spart si va fi . continuă pe România Liberă

FOTO Adi Minune, implicat intr-un accident rutier in Bucuresti

Cantaretul de manele Adi Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Sectorul 1, masina pe care o conducea acesta, marca , fiind avariata dupa ciocnirea cu un alt autoturism.

Adrian Minune a fost implicat intr-un accident rutier pe Calea Dorobanti: Nu ma doare sufletul

Manelistul Adrian Minune a fost implicat, marti, intr-un accident de circulatie in zona Calea Dorobanti din Bucuresti. in urma impactului, bolidul al manelistului a suferit pagube consistente. Niciuna.

Manelistul Adrian Minune, accident rutier cu

Cantaretul de manele Adrian Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Capitala, care nu s-a soldat cu victime, insa masina artistului, un autoturism marca , a fost grav avariata, a precizat, pentru Agerpres, Andrei Codau, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier, la iesirea din Buzau

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs la iesirea din Buzau catre Braila, dupa ce un autoturism tip dubita, condus de un sofer din Galati, s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure si s-a ciocnit cu un Cielo care ii venea din fata.

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier, duminca dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat in limba engleza pe pagina de Facebook a vedetei. Anuntul ar fi fost facut de echipa de m.

ACCIDENT GRAV in Gorj: Opt persoane ranite.

Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce microbuzul in care se aflau si care apartine Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu a fost implicat intr-un accident rutier in comuna gorjeana Pestisani, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Gorj, accidentul s-a produs dupa ce soferul unui microbuz nu a acordat prioritate intr-o intersectie, iar masina a lovit un autoturism care circula regulamentar. In urma impactului au fost ranite opt persoane aflate in .

O persoana a fost ranita intr-un accident cu doua masini, in Ploiesti

Un al doilea accident de circulatie s-a produs luni in Ploiesti. O persoana a fost ranita din cauza unui eveniment rutier in care au fost implicate doua masini.

Sora geamana a copilei ucise sambata intr-un accident rutier, externata din spital

Fetita de 11 ani din localitatea salajeana Surduc, care si-a pierdut sora geamana sambata seara intr-un cumplit accident de circulatie, nu numai ca a supravietuit accidentului, dar ea a si fost deja externata din spital.

Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident

Colegii de echipa ai artistei au anuntat pe contul oficial de Facebook ca vedeta de 24 de ani se recupereaza dupa un accident.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )