Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adrian Minune a ramas fara permis pentru doua luni, dupa accidentul din Dorobanti

B1 B1,
Adrian Minune a ramas fara permis pentru doua luni, dupa accidentul din Dorobanti

Adrian Minune a ramas doua luni fara permis de conducere, dupa ce a fost implicat intr-un accident la intersectia Calea Dorobanti cu Stefan cel Mare din capitala. Accidentul nu s-a soldat cu victime, insa. continuă pe B1

Manelistul Adrian Minune, accident rutier cu

Cantaretul de manele Adrian Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Capitala, care nu s-a soldat cu victime, insa masina artistului, un autoturism marca , a fost grav avariata, a precizat, pentru Agerpres, Andrei Codau, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Adrian Minune a fost implicat intr-un accident rutier pe Calea Dorobanti: Nu ma doare sufletul

Manelistul Adrian Minune a fost implicat, marti, intr-un accident de circulatie in zona Calea Dorobanti din Bucuresti. in urma impactului, bolidul al manelistului a suferit pagube consistente. Niciuna.

Mai multe hoteluri din Mamaia au ramas fara apa.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa, miercuri dimineata, din cauza unei avarii, informeaza Mediafax. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia va fi rezolvata in cursul dupa-amiezii. Potrivit Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta, furnizarea apei potabile in zona de nord a statiunii a fost oprita miercuri dimineata, incepand cu ora 09. 00, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare din Mamaia. Sunt afectate hotelurile Lido, .

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca Gigi Becali va fi eliberat temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si.

Gigi Becali afla miercuri daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN, urmand sa judece si.

Manelistul Adrian Minune, implicat intr-un accident de circulatie in Capitala

Manelistul Adi Minune a fost implicat intr-un accident de circulatie, pe Calea Dorobanti din Capitala. Adi Minune, aflat la volanul unui , nu a acordat prioritate si a lovit o alta masina, condusa de o.

Manelistul Adrian Minune, implicat intr-un accident de circulatie. ul de 180.000 euro, avariat serios

Manelistul Adi Minune a fost implicat intr-un accident de circulatie, pe Calea Dorobanti din Capitala. Adi Minune, aflat la volanul unui , nu a acordat prioritate si a lovit o alta masina, condusa de o.

Cantaretul Adrian Minune, implicat intr-un accident rutier.

Cantaretul de manele Adi Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in sectorul 1, masina pe care o conducea acesta, marca , fiind avariata dupa ciocnirea cu un alt autoturism, au declarat oficiali din Politie, potrivit Mediafax. Potrivit surselor citate, accidentul s-a produs in intersectia semaforizata Perla, unde masina lui Adi Minune s-a tamponat cu un Citroen. In urma impactului, nimeni nu a fost ranit, insa masina cantaretului are radiatorul spart si va fi .

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa din cauza unor avarii

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas, miercuri dimineata, fara apa potabila, din cauza unei avarii. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia se va rezolva in cursul zilei,.

Business Report: Cum arata autostrada pe care trebuia sa circulam de doua luni; Cum a evoluat pretul real al aurului de la 1800 si pana astazi; Cupru Min, disputat de Glencore, Trafigura si Dundee Precious Metals; SEAT Leon Verde, prototipul unui hibrid

Chiritoiu: Conversia datoriilor CFR Marfa in actiuni nu este ajutor de stat. Cele trei zile pana la finalizarea privatizarii CFR Marfa se anunt. Draxlmaier investeste in Romania pentru piese Maserati si Mercedes. 20 de milioane de euro la Codlea pentru linia destinata Maserati. Alte 20-25.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )