Libnet.ro
UNICEF

10:30

Manevra lui Augustin Lazar. Parchetul Curtii Alba il contrazice pe Procurorul General

Antena3 Antena3,
Manevra lui Augustin Lazar. Parchetul Curtii Alba il contrazice pe Procurorul General

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat in Sinteza Zilei cum manevra la care a apelat Augustin Lazar, care a dat vina pe o grefiera in dosarul de clasare pentru presedintele care i-a semnat decretul, a. continuă pe Antena3

Parchetul General a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Parchetul General PG) a publicat, sambata, criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitiei pentru desfasurarea procedurii care a stat la baza numirii in anul 2016 a lui Augustin Lazar in functia de procurorul general,.

UPDATE Parchetul a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar. Raluca Pruna cere demisia lui Tudorel Toader

Parchetul General publica, pe site-ul institutiei, documentele care arata criteriile, conditiile si documentele pe care Ministerul Justitiei le-a solicitat lui Augustin Lazar, in aprilie 2016, cand a candidat pentru functia de procuror general. Din documentele cerute de minister nu fac parte si lucrarile reprezentative ale candidatului.

Curtea de Apel Alba Iulia confirma dosarul privind cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia a confirmat vineri, 2 noiembrie, inregistrarea unui dosar cu privire la cererea procurorului general Augustin Lazar care solicita suspendarea executarii procedurii de revocare din functie, demarata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele cerute de MJ in 2016, cand Augustin Lazar a fost numit procuror general

Parchetul General publica, pe site-ul institutiei, documentele care arata criteriile, conditiile si documentele pe care Ministerul Justitiei le-a solicitat lui Augustin Lazar, in aprilie 2016, cand a candidat pentru functia de procuror general. Din documentele cerute de minister nu fac parte si lucrarile reprezentative ale candidatului.

Augustin Lazar ataca in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Cererea de suspendare a fost depu.

Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Toader

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus, vineri, la Curtea de Apel Alba o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul justitiei, Tudorel Toad, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Augustin Lazar: S-a dovedit a fi o manipulare. imi rezerv dreptul de a actiona conform procedurilor legale in vigoare. Reactia lui Cristian Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca dosarul sau de candidatura la functia de procuror general nu a avut probleme, el fiind analizat cu meticulozitate de Consiliul Superior al Magistraturii. Totodata, Lazar a spus caspeculatiile din ultimele zile s-au dovedit a fi o manipulare a opiniei publice. intre timp, procurorul Cristian Lazar a reactionat si a spus ca el a fost cel care a clasat plangerea impotriva lui Klaus Iohannis.

Nucleara pentru Augustin Lazar. Procurorul General a plagiat!

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei dovada ca Procurorul General, Augustin Lazar, a plagiat! Proiectul de management al lui Augustin Lazar este copiat de la fostul Procuror General, Tiberiu.

Augustin Lazar prezinta noi documente in razboiul din justitiei. Tudorel Toader pastreaza tacerea dupa ce a fost prins cu minciuna

Procurorul general Augustin Lazar a publicat sambata noi documente care atesta ca Tudorel Toader a mintit sau manipulat opinia publica prin raportul prin care a cerut revocarea sa. Pe pagina Ministerului.

Procurorul general Augustin Lazar contesta in instanta evaluarea facuta de Tudorel Toader

Procurorul general Augustin Lazar a contestat in instanta evaluarea facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a solicitat revocarea sa din functie, anunta Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )