Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mania selfie: Oamenii se fotografiaza cu cafeneaua din Sidney in care au fost luati mai multi ostatici

Hotnews Hotnews,
 Mania selfie: Oamenii se fotografiaza cu cafeneaua din Sidney in care au fost luati mai multi ostatici

Se spune ca dezastrele scot tot ceea ce e mai bun in oameni. Nu in toata lumea, se pare, se arata intr-un articol postat de The Sydney Morning Herald, care face referire la multimea de oameni care isi fac selfie-uri si rad in fata cafenelei unde au fost luati mai multi ostatici. continuă pe Hotnews

UPDATE. Trei morti si sase raniti, dupa ce politia a luat cu asalt cafeneaua din Sidney. Autorul luarii de ostatici, printre persoanele decedate

UPDATE - Trei oameni au murit si sase au fost raniti in urma interventiei politistilor la cafeneaua din Sydney unde era o luare de ostatici. UPDATE - Trei persoane au murit si patru au fost ranite in urma.

UPDATE. Trei morti si patru raniti, dupa ce politia a luat cu asalt cafeneaua din Sidney. Autorul luarii de ostatici, printre persoanele decedate

UPDATE - Trei persoane au murit si patru au fost ranite in urma interventiei fortelor de ordine la cafeneaua din Sydney unde era o luare de ostatici. Printre persoanele decedate se afla si presupusul autor al.

UPDATE. Doi oameni au murit, dupa ce politia aluat cu asalt cafeneaua din Sidney in care erau tinuti ostatici

UPDATE - Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite dupa ce politia a luat cu asalt o cafenea din Sydney unde era in desfasurare o luare de ostatici, relateaza CNN. Politia a.

UPDATE. 5 persoane au scapat din cafeneaua din Sidney in care erau tinuti ostatici

UPDATE: Cinci persoane au iesit in fuga din cafeneaua din Sydney in care un barbat inarmat tinea luni mai multi ostatici si in care a fost desfasurat un steag islamic, au anuntat politia si un jurnalist.

UPDATE. Doi oameni au murit, dupa ce politia a luat cu asalt cafeneaua din Sidney. Autorul luarii de ostatici, printre persoanele decedate

UPDATE - Presupusul autor al luarii de ostatici din Sydney, Man Haron Monis, se numara printre cele doua persoane care au murit in confruntarile izbucnite dupa interventia fortelor de ordine, anunta Sky.

VIDEO UPDATE Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma. Ora 9:06 Cinci ostatici ies din cafeneaua din SydneyOra 7:52: Cel care a luat ostatici este un barbat inarmat, iar politia australiana se afla in contact cu acesta.

VIDEO UPDATE Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei / Cinci persoane au iesit din cafenea

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma. Ora 11:17 Politia australiana monitorizeaza platformele de social media pentru solicitari ale atacatorilorOra 9:06 Cinci ostatici ies din cafeneaua din SydneyOra 7:52 Cel care a luat ostatici este un barbat inarmat, iar politia australiana se afla in contact cu acesta.

Australia: Doi ostatici au murit in interventia la cafeneaua din Sydney

Trei persoane au murit, iar sase au fost ranite in urma interventiei fortelor de ordine la cafeneaua din Sydney unde era o luare de ostatici, printre persoanele decedate fiind si presupusul autor al agresiunii, .

Politia autraliana a luat cu asalt cafeneaua din Sydney unde mai multe persoane au fost luate ostatice: Doua persoane au murit

Politia australiana a luat cu asalt, luni seara, cafeneaua din Sydney unde un barbat a luat ostatice mai multe persoane, relateaza The Guardian. Potrivit primelor informatii, s-au auzit focuri de arma si mai.

SELFIE din mijlocul crizei cu ostatici din Sidney. Aveti nevoie de un control psihic

Situatia cu ostatici de la o cafenea din Sidney a atras nu doar atentia autoritatilor, dar si a curiosilor. Unii dintre ei, foarte pasionati de social media. Critici dure au aparut la scurt timp dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )