Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO UPDATE Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma. Ora 9:06 Cinci ostatici ies din cafeneaua din SydneyOra 7:52: Cel care a luat ostatici este un barbat inarmat, iar politia australiana se afla in contact cu acesta. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei / Cinci persoane au iesit din cafenea

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma. Ora 11:17 Politia australiana monitorizeaza platformele de social media pentru solicitari ale atacatorilorOra 9:06 Cinci ostatici ies din cafeneaua din SydneyOra 7:52 Cel care a luat ostatici este un barbat inarmat, iar politia australiana se afla in contact cu acesta.

Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma.

FOTO VIDEO Luare de ostatici intr-o cafenea din Sydney. Un steag cu insemne islamice este afisat la fereastra

Aproximativ 40 de persoane au fost luate ostatice, luni dimineata, de catre cel putin un barbat inarmat intr-o cafenea din centrul orasului australian Sydney, informeaza BBC.

LIVE VIDEOLuare de ostatici intr-o cafenea din Sydney. Un steag cu insemne islamice este afisat la fereastra. Cinci persoane au reusit sa fuga

In jur de 30 de persoane au fost luate ostatice, luni dimineata, de catre cel putin un barbat inarmat intr-o cafenea din centrul orasului australian Sydney, informeaza BBC. Cinci ostatici au reusit sa fuga din cafenea.

VIDEO. UPDATE: Sydney: Un barbat, posibil adept al SI, a luat 30 de ostatici intr-o cafenea. Sustine ca a plasat 4 bombe in oras. 7 persoane, eliberate. Obama a fost pus in tema

Mai multi ostatici au fost retinuti intr-o cefenea din Sydney, pe geamul acesteia fiind plasat un steag islamic negru. Evenimentul are loc intr-un local din centrul orasului iar zona este inchisa de fortele de securitate. Autorul luarii de ostatici in Sydney cere un steag SI si evoca patru bombe SYDNEY MEDIAFAX) - .

VIDEO. UPDATE: Sydney: Un barbat, posibil adept al Statului Islamic, a luat 30 de ostatici intr-o cafenea. Spune ca a pus 4 bombe in oras. 7 persoane, eliberate deja

Mai multi ostatici au fost retinuti intr-o cefenea din Sydney, pe geamul acesteia fiind plasat un steag islamic negru. Evenimentul are loc intr-un local din centrul orasului iar zona este inchisa de fortele de securitate.

VIDEO. UPDATE: Sydney: Un barbat a luat aproape 30 de ostatici intr-o cafenea. Posibil adept al SI. 5 persoane eliberate. Obama a fost pus in tema

Mai multi ostatici au fost retinuti intr-o cefenea din Sydney, pe geamul acesteia fiind plasat un steag islamic negru. Evenimentul are loc intr-un local din centrul orasului iar zona este inchisa de fortele de securitate.

FOTO VIDEO Doi barbati inarmati au luat ostatici mai multe persoane intr-o cafenea din Sydney. Un steag cu insemne islamice este arborat la fereastra

Aproximativ 20 de persoane au fost luate ostatice, luni dimineata, de catre cel putin doi barbati inarmati intr-o cafenea din centrul orasului australian Sydney, informeaza BBC.

Ostatici retinuti intr-o cafenea din Sydney, in a carei fereastra a fost pus un steag islamic

Mai multi ostatici au fost retinuti luni in interiorul unei cafenele din centrul orasului Sydney, in timp ce televiziunea locala i-a aratat pe unii ca au fost fortati sa tina un steag negru cu inscriptii albe in araba la fereastra, transmite Reuters.

Luare de ostatici la Sydney, intr-o cafenea la geamul careia a fost pus un steag jihadist: Cinci persoane au reusit sa scape (VIDEO)

Situatie tensionata in Sydney. in jur de 20 de oameni au fost luati ostatici in urma cu cateva ore intr-o cafenea. Din primele informatii, rapitorii sunt membri ai gruparii Statul Islamic. Unul dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )