Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manifestantii din Hong Kong, somati sa se disperseze pana luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Manifestantii din Hong Kong, somati sa se disperseze pana luni

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong, care paralizeaza fosta colonie britanica, au fost somati de autoritati sa se disperseze pana luni, pentru a permite reluarea activitatii normale, in conditiile in care noi confruntari au avut loc intre. continuă pe Wall-Street Ro

Manifestantii din Hong Kong, somati sa se disperseze pana luni

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong, care paralizeaza fosta colonie britanica, au fost somati de autoritati sa se disperseze pana luni.

Manifestantii pro-democratie din Hong Kong, somati de autoritati sa se disperseze pana luni

Manifestantii pro-democratie din Hong Kong au fost somati de autoritati sa se disperseze pana luni si sa permita reluarea activitatii normale. Asta dupa ce noi lupte de strada au avut loc in intre.

Manifestantii din Hong Kong au primit ULTIMATUM sa deblocheze strazile

Seful executivului din Hong Kong, Leung Chun-ying, a anuntat sambata ca manifestantii prodemocratie au termen pana luni pentru a debloca principalele artere rutiere ocupate in cadrul protestelor incepute in.

Manifestantii din Hong Kong anunta ca se retrag din unele zone, inainte de expirarea ultimatumului

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong au anuntat duminica seara, cu cateva ore inainte de expirarea ultimatumului pe care l-au primit din partea guvernului local, ca se vor retrage din anumite zone ocupate,.

Manifestantii din Hong Kong au infruntat politia si au protestat in fata biroului premierului Leung Chun-ying

Manifestantii din Hong Kong au infruntat, joi, politia si au protestat in fata biroului permierului, care se confrunta cu tot mai multe apeluri la demisia, relateaza AFP. Joi dimineata, aproximativ 200 de.

Seful Executivului din Hong Kong a refuzat sa demisioneze

Seful Executivului din Hong Kong i-a anuntat joi seara pe manifestantii prodemocratie ca nu intentioneaza sa dea curs ultimatului privind demisia sa. El a prezentat insa o oferta de dialog studentilor care .

Seful Executivului din Hong Kong a refuzat sa demisioneze

Seful Executivului din Hong Kong i-a anuntat joi seara pe manifestantii prodemocratie ca nu intentioneaza sa dea curs ultimatului privind demisia sa, insa a prezentat o oferta de dialog studentilor care ii.

UE exprima preocupare in legatura cu situatia din Hong Kong

Uniunea Europeana a exprimat preocupare in legatura cu situatia din Hong Kong, indemnand toate partile sa aiba atitudine de retinere, informeaza AFP. Autoritatile din Hong Kong le-au.

Protestatarii din Hong Kong s-au luat la bataie cu sustinatorii regimului de la Beijing

Conflicte violente au izbucnit vineri dimineata intr-o zona comerciala, intre opozantii Executivului din Hong Kong si sustinatorii Beijingului, relateaza Reuters. Peste 50 de politisti au fost trimisi in.

Liderii studentilor din Hong Kong accepta un dialog cu seful Executivului

Liderii studentilor protestatari din Hong Kong continua sa ceara demisia sefului Executivului dar au acceptat oferta de a dialoga cu acesta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )