Libnet.ro
UNICEF

05:30

Manifestatie in Piata Victoriei in sprijinul familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati de statul norvegian. Organizatorii spun ca astfel de proteste au - sau vor avea loc - in 19 orase din toata lumea

Hotnews Hotnews,
 Manifestatie in Piata Victoriei in sprijinul familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati de statul norvegian. Organizatorii spun ca astfel de proteste au - sau vor avea loc - in 19 orase din toata lumea

In Piata Victoriei a avut loc un protest in sprijinul familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati de autoritatile norvegiene, manifestatia facand parte dintr-o serie de astfel de proteste ce au avut loc sau urmeaza sa se desfasoare in orase europene, dar si in SUA. continuă pe Hotnews

Protest in Piata Victoriei pentru familia Bodnariu

ACTUALIZARE 14:34 Sute de oameni, la un miting de solidaritate cu familia Bodnariu in Timis Cateva sute de persoane din judetele Timis si Arad au protestat in tacere astazi in fata Prefecturii Timis, impotriva abuzurilor Barnevernet institutia protectiei copilului din Norvegia, n. r. ), solidarizandu-se cu familia Marius si Ruth Bodnariu, informeaza surse din presa.

Imagini impresionante. Proteste in toata lumea in sprijinul familiei de romani ai carei copii au fost luati de statul norvegian

Sute de romani au iesit astazi in strada pentru a-si arata sustinerea fata de familia Bodnariu, ai carei copii au fost luati de statul norvegian. Proteste au loc la Barcelona, Londra, Dublin, Copenhaga, dar.

Cazul familiei Bodnariu, discutata de conducerea MAE si ambasadorul Norvegiei la Bucuresti

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a discutat, vineri, cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, despre cazul familiei Bodnariu, ai caror copii au fost luati de autoritatile norvegiene, cu scopul de a asigura o cooperare sustinuta.

Val de proteste in Europa si America pentru sustinerea familiei Bodnariu din Norvegia. O actiune de amploare este anuntata la Washington

Cazul familiei Bodnariu ramasa fara copiii luati de statul norvegian a declansat un val de sustinere publica fara precedent, totul culminand cu un protest in fata Ambasadei Norvegiei de la Bucuresti.

O delegatie din Parlament va face o vizita in Norvegia pentru a discuta cazul familiei Bodnariu: Am solicitat sa ne puna la dispozitie ancheta sociala

O delegatie parlamentara formata din membri ai Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii intentioneaza sa faca o vizita in Norvegia in perioada 18 - 22 ianuarie pentru a discuta cazul familiei Bodnariu, a precizat vicepresedintele Comisei, deputatul PNL Mircea Dolha.

O delegatie parlamentara vrea sa mearga in Norvegia pentru a discuta cazul familiei Bodnariu

O delegatie parlamentara formata din membri ai Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii intentioneaza sa faca o vizita in Norvegia in perioada 18 22 ianuarie pentru a discuta cazul familiei Bodnariu, a precizat vicepresedintele Comisei, deputatul PNL Mircea Dolha.

Initiativa parlamentara pentru salvarea familiei Bodnariu din Norvegia

O delegatie parlamentara formata din membri ai Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii intentioneaza sa faca o vizita in Norvegia in perioada 18 22 ianuarie pentru a discuta cazul familiei Bodnariu, a precizat vicepresedintele Comisei, deputatul PNL Mircea Dolha, citat de Mediafax.

Protest in Capitala: peste 2.000 de persoane au sustinut familia Bodnariu

Peste 2. 000 de persoane au participat, sambata, in Piata Victoriei din Capitala, la mitingul de sustinere a familiei Bodnariu, organizatorii precizand ca astfel de proteste vor mai avea loc atat in tara, cat si in strainatate.

Protest in Piata Victoriei, fata de abuzurile autoritatilor norvegiene

Imaginile pe care le vedeti mai sus arata modul in care cei de la Protectia Copilului din Norvegia iau copii din sanul familiei. Statisticile oficiale arata ca anual in Norvegia nu mai putin 10. 000 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )