Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cazul familiei Bodnariu, discutata de conducerea MAE si ambasadorul Norvegiei la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cazul familiei Bodnariu, discutata de conducerea MAE si ambasadorul Norvegiei la Bucuresti

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a discutat, vineri, cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, despre cazul familiei Bodnariu, ai caror copii au fost luati de autoritatile norvegiene, cu scopul de a asigura o cooperare sustinuta. continuă pe România Liberă

O delegatie din Parlament va face o vizita in Norvegia pentru a discuta cazul familiei Bodnariu: Am solicitat sa ne puna la dispozitie ancheta sociala

O delegatie parlamentara formata din membri ai Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii intentioneaza sa faca o vizita in Norvegia in perioada 18 - 22 ianuarie pentru a discuta cazul familiei Bodnariu, a precizat vicepresedintele Comisei, deputatul PNL Mircea Dolha.

O delegatie parlamentara vrea sa mearga in Norvegia pentru a discuta cazul familiei Bodnariu

O delegatie parlamentara formata din membri ai Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii intentioneaza sa faca o vizita in Norvegia in perioada 18 22 ianuarie pentru a discuta cazul familiei Bodnariu, a precizat vicepresedintele Comisei, deputatul PNL Mircea Dolha.

MAE: Conducerea ministerului a discutat cu ambasadorul Norvegiei despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a avut astazi o noua discutie cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, in cadrul careia ambele parti au reiterat importanta unei cooperari sustinute in cazul familiei Bodnariu, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Conducerea MAE a discutat din nou cu ambasadorul Norvegiei despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a avut vineri o noua discutie cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, despre cazul familiei Bodnariu, iar ambasadorul Romaniei la Oslo va avea la randul sau, saptamana viitoare, o discutie cu reprezentantii Ministerului norvegian al Copiilor, Egalitatii si Incluziunii Sociale.

Val de proteste in Europa si America pentru sustinerea familiei Bodnariu din Norvegia. O actiune de amploare este anuntata la Washington

Cazul familiei Bodnariu ramasa fara copiii luati de statul norvegian a declansat un val de sustinere publica fara precedent, totul culminand cu un protest in fata Ambasadei Norvegiei de la Bucuresti.

Initiativa parlamentara pentru salvarea familiei Bodnariu din Norvegia

O delegatie parlamentara formata din membri ai Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii intentioneaza sa faca o vizita in Norvegia in perioada 18 22 ianuarie pentru a discuta cazul familiei Bodnariu, a precizat vicepresedintele Comisei, deputatul PNL Mircea Dolha, citat de Mediafax.

MAE: Conducerea ministerului a discutat cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe a discutat, vineri, cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti despre cazul Bodnariu, ambasadorul Romaniei la Oslo urmand sa aiba saptamana viitoare o intalnire cu reprezentanti ai Ministerului norvegian al Copiilor, Egalitatii si Incluziunii Sociale.

MAE: Conducerea ministerului a discutat din nou cu ambasadorul Norvegiei despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a avut, vineri, o noua discutie cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, in cadrul careia ambele parti au reiterat importanta unei cooperari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )