Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manifestatii violente anti-Charlie Hebdo in capitala Nigerului: trei biserici au fost incendiate

Hotnews Hotnews,
 Manifestatii violente anti-Charlie Hebdo in capitala Nigerului: trei biserici au fost incendiate

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala statului african Niger, in cursul unei manifestatii de contestare a caricaturilor cu profetul Mahomed publicate in saptamanalul francez Charlie Hebdo, protestul extinzandu-se in mai multe cartiere ale orasului, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Manifestatii violente anti-Charlie Hebdo in capitala Nigerului: cel putin sapte biserici au fost incendiate

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala statului african Niger, in cursul unei manifestatii de contestare a caricaturilor cu profetul Mahomed publicate in saptamanalul francez Charlie Hebdo, protestul extinzandu-se in mai multe cartiere ale orasului, relateaza AFP.

Manifestatii violente impotriva Charlie Hebdo la Niamey: 3 biserici incendiante

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey Niger), unde contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale capitalei, inclusiv cel al catedralei, dupa o prima manifestatie.

Manifestatii violente contra Charlie Hebdo: cel putin sapte biserici incendiate in Niger

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in capitala Nigerului, a constatat AFP.

VIDEO Manifestatii violente contra Charlie Hebdo: cel putin sapte biserici incendiate in Niger

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in capitala Nigerului, a constatat AFP.

MOARTE blasfematorilor! Musulmanii din intreaga lume protesteaza fata de ultimul numar Charlie Hebdo. in Pakistan au loc ciocniri violente cu fortele de ordine

Politia pakistaneza se confrunta la aceasta ora cu protestatarii anti Charlie Hebdo, chiar in fata Consulatului francez din Karachi. Fortele de ordine folosesc gaze lacrimogene si tunuri de apa pentru calmarea s.

Ce contine noul numar al revistei Charlie Hebdo

Noul numar al revistei franceze de satira, Charlie Hebdo, tiparit in trei milioane de exemplare, contine caricaturi si texte publicate in numere anterioare, realizate de jurnalistii Wolinski, Charb, Tignous, Honore, Bernard Maris si Elsa Cayat, ucisi in atentatul de saptamana trecuta, informeaza The Telegraph .

Niger: Trei biserici incendiate la Niamey in timpul manifestatiilor contra Charlie Hebdo

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala Nigerului, in timpul manifestatiilor impotriva caricaturilor cu profetul Mahomed publicate de revista franceza Charlie Hebdo, informeaza.

Trei biserici incendiate la Niamey, unde se extind manifestatiile contra Charlie Hebdo

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala Nigerului, unde contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale capitalei, inclusiv cel al catedralei, dupa o prima manifestasie violenta sambata dimineata.

Biserici incendiate in Franta, la protestele contra Charlie Hebdo

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala Nigerului, unde contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale orasului,.

Niger: Sapte biserici incendiate la Niamey in timpul manifestatiilor contra Charlie Hebdo

10: Cel putin sapte biserici au fost incendiate la Niamey de catre manifestanti, iar violentele continuau sa se propage in capitala Nigerului. Cele sapte lacasuri de cult, majoritatea biserici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )