Libnet.ro
UNICEF

01:05

Niger: Trei biserici incendiate la Niamey in timpul manifestatiilor contra Charlie Hebdo

B1 B1,
Niger: Trei biserici incendiate la Niamey in timpul manifestatiilor contra Charlie Hebdo

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala Nigerului, in timpul manifestatiilor impotriva caricaturilor cu profetul Mahomed publicate de revista franceza Charlie Hebdo, informeaza. continuă pe B1

Niger: Sapte biserici incendiate la Niamey in timpul manifestatiilor contra Charlie Hebdo

10: Cel putin sapte biserici au fost incendiate la Niamey de catre manifestanti, iar violentele continuau sa se propage in capitala Nigerului. Cele sapte lacasuri de cult, majoritatea biserici.

Trei biserici incendiate la Niamey, unde se extind manifestatiile contra Charlie Hebdo

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala Nigerului, unde contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale capitalei, inclusiv cel al catedralei, dupa o prima manifestasie violenta sambata dimineata.

Se extind manifestatiile contra Charlie Hebdo: trei biserici incendiate la Niamey. Cetatenii francezi, sfatuiti sa evite orice iesire

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala statului african Niger. Aici, contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale orasului, inclusiv cel al catedralei, dupa o prima manifestatie violenta care a avut loc in cursul diminetii.

Manifestatii violente anti-Charlie Hebdo in capitala Nigerului: trei biserici au fost incendiate

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala statului african Niger, in cursul unei manifestatii de contestare a caricaturilor cu profetul Mahomed publicate in saptamanalul francez Charlie Hebdo, protestul extinzandu-se in mai multe cartiere ale orasului, relateaza AFP.

Biserici incendiate in Franta, la protestele contra Charlie Hebdo

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala Nigerului, unde contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale orasului,.

Nu mi-a fost niciodata in viata mea atat de frica. Cel putin sapte biserici incendiate in Niger, in manifestatii violente contra Charlie Hebdo

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in.

Manifestatii violente contra Charlie Hebdo: cel putin sapte biserici incendiate in Niger

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in capitala Nigerului, a constatat AFP.

VIDEO Manifestatii violente contra Charlie Hebdo: cel putin sapte biserici incendiate in Niger

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in capitala Nigerului, a constatat AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )