Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marcel Ciolacu cere excluderea parlamentarilor absenti: Nu e niciunul bolnav!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu cere excluderea parlamentarilor absenti: Nu e niciunul bolnav!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei social-democrati care nu s-au prezentat la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu anunta excluderea celor trei parlamentari care lipsesc de la votul motiunii de cenzura. Fostul ministru Carmen Dan, pe lista neagra

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va propune forului de conducere al partidului demiterea parlamentarilor care lipsesc de la votul pentru demiterea Guvernului Orban.

Ciolacu vrea excluderea din PSD a celor trei colegi imbolnaviti inaintea votului la motiune: Nu e niciunul bolnav

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei parlamentari social-democrati care nu au venit la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus. Ciolacu a spus ca niciunul din cei trei imbolnaviti nu este bolnav.

Ciolacu pregateste excluderile dupa esecul motiunii. Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor, primii vizati: Care colegi? Nu e niciunul bolnav

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari social-democrati care au lipsit de la votul motiunii de cenzura. Acesta a pus la indoiala faptul ca cei trei sunt bolnavi.

Cinci parlamentari PSD nu vin sa voteze motiunea. Marcel Ciolacu vrea sa-i excluda din partid

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca va cere excluderea din P.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Deputat PSD, mesaj din carantina: Marcel Ciolacu stie de ce am lipsit, dar e mai usor sa cada capete marunte

Deputatul PSD Adrian Todor sustine ca a lipsit de la motiune pentru ca trebuie sa stea in carantina pana in 10 septembrie, lucru cunoscut de Marcel Ciolacu: E mai usor sa cada niste capete marunte, decat sa-si asume responsabilitatea esecului.

Marcel Ciolacu: Nu consider ca ceea ce s-a intamplat astazi este un esec. Votul, categoric, se va relua

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca nu considera un esec faptul ca motiunea de cenzura nu a avut loc astazi din lipsa de cvorum. Mai mult, el a afirmat ca votul se va.

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice.

Marcel Ciolacu: Nu consider ca ceea ce s-a intamplat astazi este un esec

Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca nu considera ca ce s-a intamplat in Parlament, respectiv amanarea votului motiunii, nu este un esec pentru PSD. Liderul PSD afirma ca daca s-ar fi ajuns la votul motiunii aceasta ar fi trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )