Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca medicii nu primit nici pana acum stimulentele de 500 de euro promise de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul PNL insa nu a respectat promisiunea, drept dovada ca nici acum, dupa 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promisi cu atata tam tam, sustine el. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Starea de lesin a fost cauzata de stres si de oboseala, dar si de acuzele presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca starea de lesin din conferinta de presa de zilele trecute a fost cauzata de oboseala, de stres, dar si de lupta politica din ultimele zile si de supararea cauzata inclusiv de declaratiile presedintelui Klaus Iohannis.

MARCEL CIOLACU: De bun simt ar fi ca domnul Orban sa-si dea demisia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzand Guvernul pentru vidul legislativ care urmeaza iesirii Romaniei din starea de urgenta.

Adevaratul motiv pentru care a lesinat Marcel Ciolacu. Medicii au descoperit cauza

Marcel Ciolacu a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 care a fost cauza starii de lesin pe care a avut-o acum cateva zile la o conferinta de presa. in primul sau interviu dupa incident, presedintele interimar al PSD a spus ca a suferit o cadere de tensiune din cauza stresului, pentru care a primit imediat tratament.

Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban: Ar fi de bun simt.Nu se poate sa lasi un vid legislativ de trei zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzand Guvernul pentru vidul legislativ care urmeaza iesirii Romaniei din starea de urgenta. Ciolacu anunta ca PSD intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura, dar nu in perioada starii de urgenta sau a strii de alerta.

Marcel Ciolacu: Ar fi de bun simt ca Ludovic Orban sa-si dea demisia luni

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, considera ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa-si dea demisia luni. E de nepermis sa ai o astfel de scapare la un asemenea nivel. Sa lasi un vid legislativ de trei zile si nimeni sa nu-si dea demisia sau sa nu fie responsabil, a spus Ciolacu.

Adrian Nastase i-a actionat in instanta pe presedintele Iohannis si pe premierul Orban, pentru retragerea Ordinului Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti, in care solicita judecatorilor anularea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care i-a fost retras Ordinul National Steaua Romaniei, decoratie primita in 2002 de la Ion Iliescu.

Presedintele Iohannis: Daca situatia se va inrautati, nu voi ezita sa declar din nou stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca nu va ezita sa declare din nou starea de urgenta, daca situatia epidemiologica va degenera. Iohannis avertizeaza ca nu ne asteapta trei zile fara reguli: Avem cadru legal in vigoare si in baza lui vor fi luate toate deciziile pentru ca inclusiv in urmatoarele trei zile sa pastram toate regulile necesare.

Legea darii in plata, promulgata de presedintele Iohannis. Ce contine

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii n. r. 772016 privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )