Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marcel Ciolacu, replica taioasa pentru Klaus Iohannis: Nu sunteti trist, domnule Iohannis?

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, replica taioasa pentru Klaus Iohannis: Nu sunteti trist, domnule Iohannis?

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, aduce acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis. Haideti, domnule Iohannis, sa va dau eu cateva motive pentru care ar trebui sa fiti trist!. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Copiii nu au culoare politica, nesatulilor si avizilor de putere ce sunteti!

Marcel Ciolacu a reactionat dur pe Facebook la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban cu doar cat.

Marcel Ciolacu: Ati taiat cu nesimtire 6 luni frunza la caini. Copiii vor sa faca scoala, nu au culoare politica

Marcel Ciolacu a reprosat Guvernului Orban ca a taiat cu nesimtire 6 luni frunza la caini, iar acum a iesit Monica Anisie incapabila aceea de la Educatie sa atunce toata vina pe autoritatile locale. Liderul PSD a adaugat ca elevii nu au culoare politica, ei vor sa faca scoala si nu trebuie sa fie tarati in razboaie politice, nesatulilor si avizilor de putere ce sunteti.

Klaus Iohannis, intrebat despre o eventuala desfiintare a Serviciului Omoruri: N-am auzit despre desfiintarea unui serviciu vital, voi verifica Ce mesaj a avut seful statului pentru Marcel Vela si Bogdan Despescu (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, si secretarului de stat Bogdan Despescu sa se implice total pentru cetateni. Seful statului a lansat acest.

PeBloguri: PSD propune introducerea stimulentelor pentru profesori Marcel Ciolacu: Sunt in linia intai, ca si medicii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat introducerea unui proiect de lege pe agenda Senatului de saptamana urmatoare. Propunerea social-democratilor prevede acordarea unui stimulent profesorilor, intrucat acestia sunt in linia intai la fel ca medicii.

Bani in plus pentru profesori! Marcel Ciolacu: Profesorii sunt in linia intai, la fel ca si medicii

PSD vrea stimulent de 500 de euro pentru profesori. Profesorii sunt in linia intai, la fel ca si medicii, a spus Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea un scor suficient de bun incat sa castige alegerile.

Marcel Ciolacu il face praf pe Nicusor Dan: Se impune o autosesizare a DNA. E un trafic de influenta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat luni seara dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care Nicusor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, ar intervini la Primaria Sectorului 4 pentru un om de afaceri controversat.

Marcel Ciolacu (PSD), noi critici pentru Guvernul Orban: Copiii vor sa faca scoala si nu au culoare politica. Ati pasat responsabilitatea, dar banii i-ati dat doar primariilor peneliste

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat Guvernul Orban in pragul noului an scolar, acuzandu-i pe liberali ca au folosit bani publici pentru a cumpara primari la bucata. V-ati spalat rusinos pe.

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca a cumparat primari si parlamentari cu bani din Fondul de rezerva al Guvernului

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, l-a acuzat pe Ludovic Orban, liderul PNL si premierul tarii, ca nu a directionat banii din Fondul de rezerva al Guvernului spre rezolvarea adevaratelor probleme ale romanilor,.

Marcel Ciolacu: Guvernarea PSD a realizat 95% din Magistrala 5 de metrou

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a declarat, marti, ca guvernarea PSD a realizat 95% din Magistrala 5 de metrou, respectiv lina Eroilor Drumul Taberei, care a fost pusa marti in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )