Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marcel Ciolacu: Nu vor mai exista bani pentru spitale. Primariile vor intra in colaps

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Nu vor mai exista bani pentru spitale. Primariile vor intra in colaps

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca in curand nu vor mai exista bani pentru spitale. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Multi romani abia daca mai au bani pentru o luna ca sa supravietuiasca

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat un atac asupra ministrului de Finante, Florin Citu, pe care l-a acuzat ca nu a luat masuri pentru a preveni o criza economica majora pentru romani.

Vestea proasta data de Violeta Alexandru pentru mii de angajati. Nu se vor mai da bani de somaj dupa ridicarea starii de urgenta

Guvernul a anuntat ca ii va sprijini pe angajatii afectati de criza medicala. Doar ca ajutorul a venit pe-o perioada limitata. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a explicat. Violeta.

Marcel Ciolacu, liderul PSD: Marile primarii si consiliile judetene intra in colaps financiar de la 1 iunie Perspectiva prezentata de Guvern arata imposibilitatea de a mari pensiile cu 40% (VIDEO)

Marcel Ciolacu a acuzat, marti, Guvernul Orban ca nu a alocat suficienti bani pentru functionarea spitalelor in acest context special generat de epidemia de coronavirus. Prin urmare, consiliile judetene si.

MARCEL CIOLACU: Guvernul nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul PNL nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Noi in Parlament am vrut sa protejam nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc PSD a intins o mana catre dialog. Ati refuzat-o!

PSD a vrut sa protejeze, in Parlament, nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc, sustine Marcel Ciolacu, care l-a criticat pe presedintele Iohannis si a aparat demersurile facute de parlamentarii.

VIDEO The Rolling Stones vs The Beatles. Mick Jagger: O trupa concerteaza inca pe stadioane, cealalta nu mai exista

Paul McCartney a afirmat recent ca The Beatles a fost o trupa mai buna decat The Rolling Stones, iar Mick Jagger a raspuns aprecierilor lui spunand ca nu exista o competitie intre cele doua, fiind foarte diferite si, mai ales, pentru ca una este incredibil de norocoasa sa concerteze inca pe stadioane, in timp ce cealalta nu mai exista de cinci decenii.

Cum au disparut paduri intregi din judetul Galati. Mii de hectare de arbori mai exista doar pe hartie

Mafia lemnului actioneaza din plin si in judetul Galati, chiar daca acesta nu este foarte impadurit, avand in total doar 36. 713 ha de teren ocupat cu plantatii silvice. Dintre acestea, circa 8. 400 ha nu sunt pazite de nimeni si, in fapt, 90% dintre paduri mai exista doar in teorie.

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Explicatia jurnalistului

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Iata cum explica jurnalistul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )