Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela: Maine se vor deschide noi puncte de trecere a frontierei cu Ungaria

Adevărul Adevărul,
Marcel Vela: Maine se vor deschide noi puncte de trecere a frontierei cu Ungaria

Ministreul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca de maine se va deschide traficul auto spre Ungaria printr-o serie de puncte de trecere a frontierei. continuă pe Adevărul

Ministrul de Interne anunta deschiderea a cinci noi puncte de trecere a frontierei cu Ungaria, incepand de miercuri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca, de miercuri, vor fi deschise alte cinci puncte de trecere a frontierei cu Ungaria. Este vorba de Cenad, Turnu, Salonta, Valea lui Mihai si Urziceni.

Marcel Vela: Vom deschide inca cinci puncte de frontiera si un traseu dedicat transportului de pasageri, disponibil non-stop

Ministrul de Interne Marcel Vela, aflat in control la vama Nadlac, dupa o discutie cu omologul ungar, a declarat ca vor fi luate noi masuri pentru reducerea presiunii din punctele de frontiera. Jurnalistii au remarcat ca fluxul de calatori din vama s-a redus considerabil in timpul vizitei, dar ministrul Vela se apara si spune ca situatia a fost generata de conditiile restrictive din Ungaria, care presupune tranzitul doar in intervalul orar 21-13.

MARCEL VELA, MESAJ PENTRU CEI CARE SE ADUNA IN GRUPURI: Riscati o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care se aduna in grupuri in aceste zile, indemnandu-i sa nu arunce pe geam eforturile lor si ale tuturor cetatenilor responsabili, riscand o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati.

Marcel Vela, mesaj catre cei care se aduna in grupuri mari: Virusul inca nu a fost invins

Cei care se aduna in grupuri mari si ignora masurile de protectie ca actiunile lor ar putea pune in pericol sanatatea publica, in conditiile in care pandemia nu s-a incheiat, a transmis sambata ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela, mesaj de ultima ora pentru romani

Marcel Vela, a postat, sambata seara, un mesaj pe Facebook, pentru romani.

Terasele se vor deschide de la 1 iunie, iar plajele si restaurantele de la 15 iunie daca pandemia nu va reizbucni

Terasele din Romania se vor deschide de la 1 iunie, cu respectarea anumitor recomandari facute de autoritati, iar restaurantele si plajele de la 15 iunie, a declarat Razvan Parjol, secretar de stat responsabil cu turismul in Ministerul Economiei, dupa discutia dintre reprezentantii guvernului si cei ai sectorului horeca.

Vela anunta deschiderea a inca 5 puncte de trecere a frontierei cu Ungaria

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat marti, la Nadlac, ca in urma discutiilor avute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )